یکی از دوستام با ی مرد متاهل دوسته ک عاشقانه همدیگرو دوست دارن،مرد زنش خیلی خوشگله و سنش از دوست دخترش خیلی کمتره و شوهرشم اصلا در حد خودش نیست،ولی خب خیلی پسره پولداره و خانومه همجاش با پول شوهرش عمل کرده خیلی بی نقصه عین پرنسس ها میمونه،البته بگم بخاطر پول با پسر ازدواج نکرده چون خانواده دختر هم خیلی پولدارن،دختره عاشق مرده شده و اونم از حرفا ش رفتارش معلوم چقدر دختر رو دوست داره بنظرتون ،چ چیزی باعث میشه ی مرد به همچین زنی خیانت کنه؟اینم بگم ی پسرم دارن و اینکه و مشکل هم با خانمش نداره،این توضیحاتم واسه اینه ک هرودوتا خانواده رو میشناسم ،
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بخدا دختره ساده اس ،این اینقدر بهش ابراز عشق کرده ،من چتاش.خوندم یعنی بزور راضی شده،ولی خب زنده ب ...
نمردیمو معنی ساده هم فهمیدیم:)
اون فقط خیلی سیاست داره که تونسته خودشو ساده جلوه بده
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
ببخشید با نهایت احترام ریدم به دوستت چقدر بی ارزشه که شده نفر سوم یه رابطه اون مرتیکه اگه عاشق دوستت بود زنشو طلاق میداد با این ازدواج میکرد قطعا دو روز دیکه میگه هری خوش گذشت
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝