2777
2789
عنوان

مرد متاهل ک زنش خیلی خوشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 4607 بازدید | 137 پست

چرا با این افراد دوستی میکنید دوست خیلی مهمه و تاثیر زیادی روی زندگی داره اینکه اون آقا به همسرش خیانت میکنه هم به ذات کثیفش برمیگرده 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بخدا دختره ساده اس ،این اینقدر بهش ابراز عشق کرده ،من چتاش.خوندم یعنی بزور راضی شده،ولی خب زنده ب ...

اگه ساده بود میفهمید داره با زندگی یه زن بیچاره بازی میکنه😪

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
نه بخدا دختره ساده اس ،این اینقدر بهش ابراز عشق کرده ،من چتاش.خوندم یعنی بزور راضی شده،ولی خب زنده ب ...

نمردیمو معنی ساده هم فهمیدیم:) 

اون فقط خیلی سیاست داره که تونسته خودشو ساده جلوه بده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

منم تمام همکارام کثافتا زن دارن و دوست دختر عوضیا 

به بهونه ماموریت با دخترا میرن اینور و اونور خدا ازشون نگذره

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

ببخشید با نهایت احترام ریدم به دوستت چقدر بی ارزشه که شده نفر سوم یه رابطه اون مرتیکه اگه عاشق دوستت بود زنشو طلاق میداد با این ازدواج میکرد قطعا دو روز دیکه میگه هری خوش گذشت

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
یعنی چجوری جلوه داده؟ سادگی از چ نظر؟ 

مثلا خودشو آدم خوب و یکرنگ و بی سیاست نشون داده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝