2777
2789
عنوان

عروس خالم یه چیزی گفت من به جاش آب شدم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 125 پست

ینیا ادمو برق بگیره جو نگیره😑😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میگفتین اگر این شفته نمیگرفتت اخر سر یه خری پیدا میشد زنت کنه😂

دوس ندارم تو هیچ جمعی ببینمش انگار فیل هوا کرده اینقدر بهمون پز میده

تاوان قلبم رو نیمه شب ها چشام میده🖤

خب شما بلوغ فکری داری این از اوناس که تو هر جمعی پز ازدواجش رو میده

بهتره بگی منت زن شدنش رو سر همسرش میذاره😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

خز بازی های اول ازدواج

واقعا فکر میکردم بساط این خز بازیا جمع شده 😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

واقعا فکر میکردم بساط این خز بازیا جمع شده 😂😂

یه بارم بهم گفت میدونی ما زن ها میتونیم از نظر قانونی برای هر رابطه از مرد پول و نفقه بگیریم

تاوان قلبم رو نیمه شب ها چشام میده🖤

طفلی شیرین میزنه 🤒🤒دومادسوخت شد اصلا دودشد

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎