2777
2789

کنکور دارم و اصلا تست نزدم فقط موقت درسای تخصصی رو خوندم و تست هم خیلی کم زدم ازشون 

لطفا کمک کنید😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که شنیدم اینکه برای همه درسا یه منبع نگیریم مثلا برای یه درس یه منبع خوبه برا درسه دیگه یه منبع گاهی هم برای چنتاشون یه منبع خوبه

متناسب با رشته از مشاور بپرسین یا پیچ های مشاوره ای اینستا که معتبرن رو دنبال کنین راهنمایی بخوایین تو گوگلم بزنین میاره

از معلم و دوستا هم میتونین بپرسین

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!

مهر و ماه تخصصی انسانی هست، عربی اش عالیه 

زبان مبتکران 

ادبیات میگن خیلی سبز 

دينی آیات مهر و ماه، و جامع خیلی سبز و سفیر خرد 

اقتصاد و روانشناسی من خیلی سبز داشتم راضی بودم ولی احتمالا مهر و ماه هم خوبه، شنیدم ک بچه ها میگفتن گاج هم خوب بوده

تاریخ جغرافیا و فلسفه منطق مهر و ماه خوبه 

علوم فنون خیلی سبز خوبه ولی احتمالا مهر و ماه هم ممکنه بهتر باشع 

ولی واقعا بخوای بدونی عربی مهر و ماه و تاریخ و جغرافياش از همه نشرها بهتره 

من متوجه شدم ک مهر و ماه بهترین بوده 

فقط زبان مبتکران اناری بهتره 

و ادبیات یکی 98 98 درصد زده بود خیلی سبز بود منبعش کتاب هاای موضوعی

ریاضی هم نویسندع خیلی سبز و گاج طلایی یکیه، اگه ضیعیفی تک کتاب های گاج نقره ایی از لیلا سمیعی عارف، خوب نوشته 

ولی برا ریاضی سی دی بهتره

بقیه درسا رو هم مهر و ماه بگیر 

جامعه شناسی مهر و ماه نگیر، چون کسی ک تستاشو درآورده تازه کاره و رشتش غیر مرتبطه، جامعه رو مشاوران بگیر نویسنده اش وحید تمناس