2777
2789
عنوان

سر صبحی تبریز بندری رقصید

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس لرزه چرا نیومد ینی بخوابم؟

هروقت زلزله میاد داداش من از جاش تکون نمیخوره عین خیالش نیست😂

در حالی که ما داریم خودمونو به در و دیوار میزنیم و وسیله جمع می‌کنیم، اون لم میده هیچ کاری نمیکنه

میگه اگه قرار باشه اتفاقی بیافته،می افته دیگه😂😂😂

تو هم نگران نباش وسایل ضروری مثل مدارک و بذار جای مشخص و دم دست لباس هم بپوش ،بقیه شو بسپار به خدا

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
هروقت زلزله میاد داداش من از جاش تکون نمیخوره عین خیالش نیست😂 در حالی که ما داریم خودمونو به در و ...

اخه زلزله فرصت فرار نمیده که براهمین من هیچی جمع نکردم بچمم دو ماهس لباس میپوشونم گریه میکنه عرق میکنه برا همین دیگه با لباس خونه حالت نگران نشستم فقط

زلزله هم خراب نکنه خودمون دیوارا رو بنویسیم شوهرمون بیاد دعوا و گیس کشی که این چیه .خوب خواهر من تو ...

نه باسوزن یه گوشه خونه که دیده نمیشه خیلی کوچیک باسوزن این یک آیه روبنویسین نترس دیده نمیشه قوی باش

اخه زلزله فرصت فرار نمیده که براهمین من هیچی جمع نکردم بچمم دو ماهس لباس میپوشونم گریه میکنه عرق میک ...

ای جانم عزیزم😍خدا حفظش کنه

خوب اشکالی نداره اذیتش نکن،ساک لباساشو بذار کنار در خروجی چندتا لباس گرم و شیشه شیرو شیر خشک اگه داری بذار توش ،شناسنامه و دفترچه بیمه هاتون و کارت بانکی هم  بذار تو همون ،تمام

اینجوری اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد موقع بیرون رفتن از در خروجی ،ساکم برمیدارین

فقط هول نکنین ،اول یه جای مناسب پناه بگیرین وقتی شدت زلزله کمتر شد از خونه برید بیرون

ان شاء الله اتفاقی نمی افته ،به خدا توکل کنین ما هم براتون دعا می کنیم💙🙏

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره