خیلی زشت شدم خیلی نمیدونم عوارض شیردهیه یاچی پوستم داغون شده موهام ریختن و وز شدن دندونام داغون شدن خیلی هم لاغر شدم😭😭کی شیردهی تموم بشه راحت شم تو سن ۱۸ سالگی حس پیری بم دست داده خدا لعنت کنه اون کسی ک اینکارو بام کرد ببخشید جای دیگ برا درددل ندارم❤😪
خیلی داغونم حسرت تفریح میخورم یا یه خواب راحت هیچ ب هیچی کارای شوهرمم ک با خانوادش داغونم کرده ب کنا ...
این حرف رو نزن . ۲ سال دیگه بچت یکم شیرین تر میشه . تفریحاتی که با بچت میکنی خیلی بیشتر حال میده . من دخترم کوچیک بود باهاش میرفتم استخر خیلی خوش میگذشت جوری که با دوستام میرفتم دلم میخاست دخترم باشه
منم بعد زایمانم افسرده شده بودم . ولی خوب شدم . میگدره . نگران نباش . خود خوری نکن . اگه اهلش هستی قرآن و نیایش با خدا کمکت میکنه . لازم نیس ذکر عربی بخونی . به زبون و لحن خودت با خدا حرف بزن . خیلی حس خوبی داره . از خدا طلب کار نباش که چرا فلان نشد . فک کن با دوست صمیمی داری صحبت میکنی
نمیتونم ۱۵ سال اختلاف داریم هرچی ک من دوس دارم از نظر اون مسخرس
۱۵ سال زیاده ولی با توجه به سن کم شما همسرت پیر نیس . با کمی تغییر رفتار میتونی شوهرت رو به وجد بیاری . سخت نیس اول خودت تغییر کن . اونم انسانه عوص میششه
عزیزم . لازم نیس تو بهش نزدیک باشی . اون بهت خیلی نزدیکه . وقتی دنیا روی سرت خرابه . یک نگاه به صورت دخترت بنداز ....چقد خدا دوست داره که بدون لینکه بخای همچین فرشته ای رو بهت داده . خیلیا آرزوی بچه دارن . ....خیلیا غصه بچه مریض داره دق میکنن . اینا همه لطف خداست . اون به تو نزدیکه