2777
2789
عنوان

جدیدن خیلی زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 71 پست
اره اون ۳۳ سالشه

من همیشه فک میکردم شوهرم خیلی سرد و بیاحساسه ...یا دوستم نداره . کم کم رفتارم رو تغییر دادم . الان اون هم خیلی ابراز احساسات میکنه هم از نطر جنسی خیلی پر شوره . تقریبا ۲ ، ۳ ساله خوب شده . سنش هم ۴۲ سالشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده خواهر جان الهی بمیرم برات چه زود بچه دار شدی🥺💔🥺💔🥺💔😭

خدانکنه گلم ت چندسالته اره من سنتی بود ازدواجم ت چی شوهرت چندسالشه کمکت کسیو داری؟ من ندارم خیلی اذیتم سیع کنی بش شیر خشک کمکی بدی خیلی خوبه

خدا واست دلت نگهش داره عزیزم

مرسی 

اینارو گفتم شاید بهت کمک کنه . اگه شوهر ۴۲ ساله من خوب شده . شوهر تو هم خوب میشه . ازدواج سن کم خوبیایی داره . خودت جوونی . بچت بزرگ میشه . واقعا لذت داره . افکار منفی . آدم هایی گه موج منفی میدن رو ازخودت دور کن 

خدانکنه گلم ت چندسالته اره من سنتی بود ازدواجم ت چی شوهرت چندسالشه کمکت کسیو داری؟ من ندارم خیلی اذی ...

الهی دور سرت بگردم عزیزم چه اذیت میشی😭💔🥺😭💔🥺

من ۲۷ سالمه مجردم دلم سوخت برات خدا یاریت کنه😭🥺💔

رو به جعده باشید دوستان / تیکر تولد دوستم ریحانه
من خیلی تو  سری خورم نمیتونم حرفمو بزنم

این اخلاقم معضلات خودشو داره

من سرزنشت نمیکنم ،و نمیتونم درکت کنم 

سعی کن با این زندگیت کنار بیای و به خودت برسی 

کاریه که شده

زندگی ادامه داره

مرسی   اینارو گفتم شاید بهت کمک کنه . اگه شوهر ۴۲ ساله من خوب شده . شوهر تو هم خوب میشه . ...

چ خوبی دقیقااا؟؟ ،فقط چون بچت زود بدنیا میاد ؟؟

دیگه چی ؟

جوونیت میره ،سن ازدواج ۲۵هست اینو من نمیگم کل دنیا میگه

آدم باید مجردی کنه درس بخونه و از جونیش لذت ببرع و به تفریحاتش برسه به وقتشم ازدواج کنه !

این فرهنگ غلط ازدواج تو سن کم رو لطفا بندازید دور و ترویجش ندید

چ خوبی دقیقااا؟؟ ،فقط چون بچت زود بدنیا میاد ؟؟ دیگه چی ؟ جوونیت میره ،سن ازدواج ۲۵هست اینو من نمی ...

عزیزم ایشون درد دل کرده و احتیاج به روحیه دادن و نشون دادن نکات مثبت زندگیش داره تا از افسردگی در بیاد و اکتیو و شاد بشه با راهکاری،، ازدواجشم کرده بچه هم داره دیگه برگشتی نیست بهتره از الان به بعد زندگیش خوب بسازه و لذت ببره .