2777
2789
عنوان

جدیدن خیلی زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 71 پست

به نطر من  شما بیشتر از حسمی روحی داعون هستی . یکم روحیه تو خوب کن . قرص آهن و کلسیم حتما بخور . کار به خانوادت ندارم . تو سعی کن یک مادر خوب باشی . مطمین باش کسی تو ۱۸ سالگی پیر نمیشه ولی روحیه داعون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودم همش ۱۵ سالم بود ازدواج کردم خیلی زود بچه دار شدم ۱۷ سالگی الانم دخترم یه سالشه

وایی چقدر زود 

خب ازدواج به کنار 

چرا بچه خواستی ؟این که دیگه دست  خودت بود 

میتونستی جلوی اجبار وایسی ،منم واسم خواستگار خوب میومد تو سن پانزده سالگی ولی خیلی مقاومت کردم و ازدواج نکردم ،الانم هجده سالمه و کنکوری 

به نطر من  شما بیشتر از حسمی روحی داعون هستی . یکم روحیه تو خوب کن . قرص آهن و کلسیم حتما بخور ...

خیلی داغونم حسرت تفریح میخورم یا یه خواب راحت هیچ ب هیچی کارای شوهرمم ک با خانوادش داغونم کرده ب کنار

اونی که داره داغونت میکنه شیر دهی و خوراک و فلان نیست

افسردگی و دردهایروحیه 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

طبق کارت بهداشت بچه یکسالگی ببعد غذای سفره میتونه بخوره . لاک یا قطره تلخک از داروخونه بخر بمال سر سینه تلخ میشه بچه خودش پس میزنه . ولی در کنارش حتما شیر کمکی بهش بده که بچه پوک نششه .اگه شیشه نمیخوره با لیوان

دیگه گذشته ها گذشته

ازدواج کردیبچه داری 

زندگی داری

سعی کن قدرت تحملتا ببری بالااااااا

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
نمیدونم چکار کنم.

جهت فکرتا عوض کن دیگه شده ول کن دیگه فکر داره تو را از پا در میاره 

خیلی میخورم فایده ندارع شاید باورتون نشه اما حتی صورتم چروک شده

چراااا 🤔 دیگه الان سن کم مادر شدی افسوس و غصه بذار کنار از وجو دبچت لذت ببر . شاد باش. صورتتمبا ژل شستشوی بشور صابون نزن .. آبرسان بزن .. موهاتم بعد حموم با چند قطره روغن چرب کن