نگید طولانیه یخوردع حوصله داشته باشید دیگه 😐من یخوردع قیافه و خونواده خوب دارم و کمی روانشناسی بلدم و شخصیت کاریزماتیکی دارم و خیلی راحت میتونم کسی رو جذب کنم اما توبه کردم که کسی رو اذیت نکنم منظورم با احساس پسری بازی نکنم ...تا اینکه تو اینستاگرام با یه آقا پسری هم صحبت شدیم و آدم مودبی بود و...خلاصه که یهو فهمیدم صمیمی شدیم😐 و الآنم میگه فقط ازدواج و ما اینهمه با هم خوبیم و ... اما من گفتم نه و بلاکش کردم چندمین بار . بار اول از بس حرف زد یهو بغضش گرفت من برگشتم چن روز بار دوم هم سر عکس خواستن بای بای کردم که بعد یه هفته برگشت گفت اصلا هرچی تو بگی و من نمیخوام هیچی الآنم فقط از سر ترحم جوابشو میدم اونم خیلی جدی گرفته و من عذاب وجدان دارم😤😖
ضمنا یه بیماری خودایمنی داره که مسری نیست ولی بشدت اونو افسرده کرده😨 یه شهر دیگه است و من بنظرم رابطه ی مجازی تباهه اما فوق العاده صادق هست و کارمایی و بهم میگه باید دلیلی برای خداحافظی بیاری که هروقت یادت میفتم ذهنم آروم باشه که بگم به فلان دلیل نخواست باهام باشه و بشدت وابسته ی محبت من شده 😢🤦 سابقه خودکشی داشته و افسرده است نمیخوام بهش آسیبی برسه چیکار کنم 😣 آقایون ایشون میگه وقتی یه نفر ایده آلته رو پیدا میکنی دیگه بعدش دیگه سخته با کسی باشی وتوبری من هیچکی به چشمم نمیاد مگع میشه ؟؟؟
خلاصه که یه راهی بدید چطوری ازش خلاص شم دارم اذیت میشم کاش اینهمه صاف و صادق نبود و من عذاب وجدان نداشتم فک میکردم خیلی بی رحمم اما نیستم انگار 😞😞😞😞