2777
2789

نگید طولانیه یخوردع حوصله داشته باشید دیگه 😐من یخوردع قیافه و خونواده خوب دارم  و کمی روانشناسی بلدم و شخصیت کاریزماتیکی دارم و خیلی راحت میتونم کسی رو جذب کنم اما توبه کردم که کسی رو اذیت نکنم منظورم  با احساس پسری بازی نکنم ...تا اینکه تو اینستاگرام با یه آقا پسری هم صحبت شدیم و آدم مودبی بود و...خلاصه که یهو فهمیدم صمیمی شدیم😐 و الآنم میگه فقط ازدواج و ما اینهمه با هم خوبیم و ... اما من گفتم نه و بلاکش کردم چندمین بار . بار اول از بس حرف زد یهو بغضش گرفت من برگشتم چن روز بار دوم هم سر عکس خواستن بای بای کردم که بعد یه هفته برگشت گفت اصلا هرچی تو بگی و من نمی‌خوام هیچی الآنم فقط از سر ترحم جوابشو میدم اونم خیلی جدی گرفته و من عذاب وجدان دارم😤😖

ضمنا یه بیماری خودایمنی داره که مسری نیست ولی بشدت اونو افسرده کرده😨  یه شهر دیگه است و من بنظرم رابطه ی مجازی تباهه  اما فوق العاده صادق هست و کارمایی و بهم میگه باید دلیلی برای خداحافظی بیاری که هروقت یادت میفتم ذهنم آروم باشه که بگم به فلان دلیل نخواست باهام باشه و بشدت وابسته ی محبت من شده 😢🤦 سابقه خودکشی داشته و افسرده است نمیخوام بهش آسیبی برسه چیکار کنم 😣 آقایون ایشون میگه وقتی یه نفر ایده آلته رو پیدا می‌کنی دیگه بعدش دیگه سخته با کسی باشی  و‌توبری من هیچکی به چشمم نمیاد مگع میشه ؟؟؟

خلاصه که یه راهی بدید چطوری ازش خلاص شم دارم اذیت میشم کاش اینهمه صاف و صادق نبود و من عذاب وجدان نداشتم فک میکردم خیلی بی رحمم اما نیستم انگار  😞😞😞😞

روبه رشدم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

اول اینکه ایشون افسرده هست!پس کششی که به شما داره کاملا از سر دوست داشتن نیست ...

دوم اینکه اگر نمیخوای باهاش باشی هرچه سریعتر رابهط رو قطع کن با توجه به بیماریش  هم از نظر اخلاققی هم شرعی  گناه داره عذاب  بکشه

سه اینکه عشق مجازی وجود نداره و بخاطر کمبود محبت این حد عاشقت شده...پس شما هم جدی نگیر جانم🙂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

این آدم ملاک‌های تورو داره؟ یعنی منطقی از بیرون نگاهش کنی، با خودت میگی این ویژگی مهم و این پوئن بزرگ و این آپشن اصلی رو داره که برای من خیلی مهمه توی طرف مقابلم؟

اگه اصلا ملاک‌های تورو نداره که هیچ، بشین باهاش صحبت کن و بگو تو آدم خیلی مناسبی هستی ولی الان که بیشتر شناخت پیدا کردم روت فکر میکنم ما توی رابطه جدی با هم درنهایت خوشحال نخواهیم بود ولی همیشه برات احترام زیادی قائلم و بهترین‌ها رو میخوام برات.

اگر فکر میکنی ملاک‌های تورو داره و خودش هم آدم درستیه، خب چرا بهش فرصت ندی؟ هر نوع رابطه و آشنایی میتونه بی‌سروته باشه اگر با شناخت درست و رعایت اصول پیش نره، چه سنتی سنتی باشه چه فیس تو فیس باشن هرروز با هم دوطرف چه آنلاین و مجازی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "