2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 177 پست
گفت عروسی برات میگیرم. الانم استخدام شده میگ دیگ عید بیا سرخونت جهازم نمیخام ازت درصورتی ک من کامل ...

یه جوری ارومش کن بگو اگه جریان مهرمو بگم خانواده ها بهم میریزن دلیلی نداره مهرمو ببخشم من جهازمو میارم عزیزم 

نزار زندگیت حیف شه حفظش کن ولی شروع کن همش از خوبیای شوهرت پیش خانوادت بگو یه حرف خوب که به شوهرت زدن به شوهرت بگو عه اونا این حرفای خوبو بهت میگن تو خونه همش از همدیگه براشون تعریف کن تا دلشون نرم بشه کم کم از مامانت بخواه برا حفظ زندگیت شوهرتو دعوت کنن شام یا از شوهرت بخواه یه کادو کوچیک یا کیک برا تولد خانوادت بخره یکار کن مهرشون به دل هم بشینه خیلی زمان میبره ولی نزار کینه و قهر باشن

فعلا ک میگ باید مهرتو ببخشی  بیای سرخونت.

به هیچ وجه این کار رو نکن 

شده طلاق بگیر ولی مهرتو نبخش اگه این کار رو بکنی پشیمون میشی این رو با خودت تکرار کن مرد عاقل مردی که من رو دوست داره به هیچ وجه منو مجبور نمیکنه از حقم بگذرم 

شوهرت فهمیده دوستش داره داره سو استفاده می‌کنه بعدا می‌ره زن میگیره ها مهریه تنها ابزار اعمال فشار برای زنه

برای شادی روح عزیزم «مریم میرزاخانی»یه صلوات می فرستی😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری ارومش کن بگو اگه جریان مهرمو بگم خانواده ها بهم میریزن دلیلی نداره مهرمو ببخشم من جهازمو میا ...

ی بار دیگ اول تابستون همچین دعوایی شد.همه این کارارو کردم تا باهم خوب شدن.

ای خدااا اصن دلم ی جوریه برا بخشش مهریه

پزشک دهکده ام😇

به هیچ وجه این کار رو نکن  شده طلاق بگیر ولی مهرتو نبخش اگه این کار رو بکنی پشیمون میشی این رو ...

منم میتونم تو محضر قید کنم حق گرفتن زن رو نداره چ صیغه ایی چ محضری.بعدش میبخشم

پزشک دهکده ام😇

منم میتونم تو محضر قید کنم حق گرفتن زن رو نداره چ صیغه ایی چ محضری.بعدش میبخشم

اخه یکی می‌گفت نمیشه همچین چیزی رو قید کرد از نظر شرعی عقد باطل میشه

برای شادی روح عزیزم «مریم میرزاخانی»یه صلوات می فرستی😘😘
اخه یکی می‌گفت نمیشه همچین چیزی رو قید کرد از نظر شرعی عقد باطل میشه

ینی چی اصن فکرم درگیره از دیشب.

میگم من اگ ببخشم قید میکنم اگ زن گرفت تموم مهرم برگرده.

البته اهل این چیزا نیس،بازم مرده نمیشه صددرصد گفت

پزشک دهکده ام😇

خیلی سخت پیش میاد یه مردددد حرف طلاق بزنه پس بدون بی فایدست و بیخیال شو اولش اینجوری میگه تو زندگی ه ...

اون نمیگ اصن طلاق من هی میگم ک اینجوری میشه.

ب شدتم لجبازم.

الانم میترسم برا بخشش مهریه

پزشک دهکده ام😇

۳ساله. الان دوباره نزدیک عروسی دعوامون میشه من میگم کارمو ول نمیکنم نمیام

اسی عکس شوهرت بزار واسه کی اینقد معطلی تو  اخه دختر یعنی هیچ ارزشی واسه خودت نداری. حداقل خانواده  یچیزی میدونه ک میگن برنگرد خیرتو میخاد ببخشید از الان تا کیع میخای بش سواری بدی 

زمزمه به نطر من بگو باشه حالا که من کوتاه اومدم تو بخاطر لجبازی کوتاه نمیای بیا طلاق بگیریم خیلی آروم وبدون عصبانیت بگو بهش دیگه ام پیگیرش نشوچون اخلاق شوهرم مثل نامزد تویه تا وقتی اصرار کنم لج میکنه بگم باشه رام میشه البته تو بگو باشه طلاق

اسی تا کارتو از دست ندادی همچین مردی و ول کن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️