2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 177 پست
اگه حرفات راسته باهاش نمون وقتی اینقدر بده تو شاغلی خرجتو درمیاری بیکاری بشی زیردسته مردی که عقلشو د ...

شاغلم ولی لذتی نبرم از پولم چ فایده.

باورت میشه از کار زده شدم ب زور دارم میرم میام.

واقعا ب نظرم زندگی خوب و ارامش از همه چی مهم تره

پزشک دهکده ام😇

دقیقا میشه بگی کجااای این آقا خوبه؟؟       والا از حرفاتو کاراش که یه چیزای دیگ ...

تو دعوا لجبازمیشه.

شوهرم واقعا ادم پاکیه نماز خونه.چشم پاکه.مهربونه.خیلی رفتارای خوب داره تو زندگیمون.برا خوشحالیم تلاش میکنه.شده قرض کنه برام هدیه میخره ک فقط خوشحال باشم کنارش وقتی ک شهرشم.

عزیزم ۳سال زنشم فرق خوبو بدو میدونم.

الانم پشیمونم ک بخاطر کار زندگیمو داغون کردم ک واقعا ارزششو نداشت.کار کردن خیلی خوبه ولی ن ب هر قیمتی.

بهم گفته بود بیا شهر من دوباره امتحان بده برا استخدامی.کار خونم خودم میکنم.ناهارم مامانم میگم بیاد پشت در خونه بزاره. تو فقط کنارم باش درس بخون انشاالله قبول میشی.

من میگفتم مگ عقلم کمه کارمو ول کنم درس بخونم ک کار بگیرم باز.اخه انتقالی به استان دیگ اصن نمیدن فقط جایگزین باشه کسی بیاد جات میذن ک ممکنه چنسال طول بکشه.اونم تهش معلوم نیس

پزشک دهکده ام😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعدش بگو دوست داری کارت روادامه بدی همون تو شهر اونامهریه هم رو کم کن ولی نبخش کامل

با کارم ک مشکل نداره.

با کار کردنم تو شهر خودم مشکل داره.

شهر اونا نمیخان ک‌ منو.

شهر من چون محرومه خواستن.

شرایط انتقالی هم اصن بگم نمیشه دراون حد سخته

پزشک دهکده ام😇

عزیزم به لحاظ قانونی همچین شروطی نداریم. میخوای برو از یه وکیل بپرس. بعدم فقط زن گرفتن نیست. چهار رو ...

وایییی توروخداااا.

اصن همچین مردی نیس.

میدونم از مردا هرچی برمیاد.

ولی خودش بارها بهم گفته تو همه چی تمومی.

منم کاری نکنم پدرمادرش نصفش میکنن.

خداروشکر زن باز نیس.

اولین دوست دخترش من بودم ک گرفت منو ب زور اجبار و مخالفت خانوادم

پزشک دهکده ام😇

به نظرم شما از امام جمعه شهرت شروع کن  ، بگو به خاطر نهاد خانواده ، بهم انتقالی بدید ، شده تا د ...

میخام هفته اینده برم مرکز استان صحبت کنم.بعدش میگم از اونجا بیاد دنبالم.

عزیزم انتقالی ب این راحتی نیس.

من یکی از همکارم برای انتقالی داخل استان ۳سال طول کشید

پزشک دهکده ام😇