2777
2789

کلی برنامه ریزی کردم مشاور گرفتم کتاب های گرون گرفتم بشینم پرونده ی این کنکور لعنتی رو ببیندم یسری تحقیقات دارم باید انجام بدم دوره های زبانی که خریدم و هزینه ی سنگین دادم و باید برای آیلتس آماده بشم کلییییی کار دارم اما چسبیدم به این گوشی حتی بدم میاد ازش از این گوشی حالم داره بهم میخوره همش میگم فردا فردا!به نظرتون افسرده شدم؟خیلییی کار دارم ولی خدایا منو بکشششش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ذهنت داره گولت میزنه که ولش کن وقت داری هنوز و تو گولش را میخوری ....درحالی ک لحظاتت شبیه طلا حتی ارزشمندترن و غافلی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

با حال خوب انجامشون بده سرگرم کننده و یجوری که جذاب باشه واسه ذهنت، زورکی و با استرس و اینا درس نخون و چون پاییز هست طبیعیه منم اصلا حوصله کاری رو ندارم و دلم میخواد ریلکس کنم و بخوابم😂

وای چیکار کنم😭

یه بار برای همیشه پروندش را ببند و تکلیفت را با خودت معلوم کن ...یا موفقیت و رسیدن به ارزوها ، یا هم گوشی و تنبلی و بیخیالی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چشاتو ببند به دو چیز فکر کن 

1:تنبلی کردی وهیچکاره ای نشدی بعدازدواج برای گرفتن پول ازشوهرت باید همش بپرسه واسه چیته حساب کتاب باهات میکنه.

2:فعال وزرنگ بودی تلاش کردی آینده بهتر.سرنوشتت رو ساختی بعد ازدواج مستقل وقوی هستی میری سرکار توخونه منزوی نمیشی هرچی بخوای میری میخری خودت خرج لباس ودکتر ووسایل آرایشی  وآرایشگاه و...رو میدی نیاز به توضیح شوهر نداری‌.لازم نیست مطیع شوهر وبله قربان باشی.

بعد نتیجه گیری کن.

خداترانه همیشگیم