2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 177 پست

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.

البته بعدش بگو دوست داری کارت روادامه بدی همون تو شهر اونامهریه هم رو کم کن ولی نبخش کامل

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میتونم تو محضر قید کنم حق گرفتن زن رو نداره چ صیغه ایی چ محضری.بعدش میبخشم

ببخش و خودت رو بدبخت کن. فردا هم میتونه زن بگیره هم بچه ت رو بگیره هم بدون پرداخت یک ریال طلاقت بده بگه بفرما برو

ینی چی اصن فکرم درگیره از دیشب. میگم من اگ ببخشم قید میکنم اگ زن گرفت تموم مهرم برگرده. البته اهل ...

عزیزم به لحاظ قانونی همچین شروطی نداریم. میخوای برو از یه وکیل بپرس. بعدم فقط زن گرفتن نیست. چهار روز دیگه دلش رو زدی راحت میگه هری بفرما برو. بعدم با هرمی خواست ازدواج میکنه 

اسی عکس شوهرت بزار واسه کی اینقد معطلی تو  اخه دختر یعنی هیچ ارزشی واسه خودت نداری. حداقل خانوا ...

شوهرم اخلاقش خیلی خوبه.واقعا مهربونه دلسوزه ک تا الان باهام راه اومده برا کارم.

الان میفهمم کار انقد برام مهم نیس ک اون مهمه.

خانوادم فقط بحثامون رو میدونن همیشه ام طرف منن چ با حق چ ناحق

پزشک دهکده ام😇

زمزمه به نطر من بگو باشه حالا که من کوتاه اومدم تو بخاطر لجبازی کوتاه نمیای بیا طلاق بگیریم خیلی آرو ...

الان اوضاع بین خودمون نیس اخه.ب خانواده ها کشیده.

ما قشنگ پای طلاقیم

پزشک دهکده ام😇

مردی ک همسرش بخاد خوب و بدشو باهم میخاد تحت هیچ شرایطی نمیزنه زیرش واقعا از کجا گیر میارین اینو  ...

عزیزم.اون ۳ساله داره ب سازم میرقصه.

دم عروسی ام من یاعث شدم.

واقعا من مقصر بودم

پزشک دهکده ام😇

با دعا کارت حل نمیشه رهاش کن آدم پر توقع رو هرچقدم براش کوتاه بیای آخرم کارت برلش بی ارزشه و خواسته ...

اخه من میدونم همسرم اخلاقش چ جوری.ی قدم بردارم چن قدم بزمیداره.بیچاره انقد برا کار پافشاری کردم دیگ زده شده

پزشک دهکده ام😇

میگی مرد خوبیه زووورم میگیره اگه خوب بود که شما سهههه سال عقد نبودین...این شرطارو گذاشته بعد عروسی ه ...

۳سال عقد من باعث شدم ک هی عقب مینداختم 

سال اول عقد ک سرباز بود.بعدشم بخاطر کارم عروسیمون دیرشد

پزشک دهکده ام😇

کوتاه هم بیاد خیلی شرایط عالی نخواهی داشت  تازه راهتم به خانواده ات دوره شرایط زندگیت خودت به ...

درسته ولی من ۶سالع ایشون رو میشناسم ک میگم مرد خوبیه.

وگرنه کارمو ول نمیکردم.از نظر ظاهر و مالی ام ازش خیلی سرترم من و خانوادم.

ولی پسرخوبیه واقعا میترسم از ایندم.

مرسی از راهنماییت

پزشک دهکده ام😇