2777
2789

داداش من یکی از بدردنخورترین و تن لش ترین و خودخواه ترین موجوداتیه که تو عمرم دیدم

تو 30 سال عمرش مامان بابام عین کلفت در اختیارش بودن یه نون تاحالا نگرفته فقط بی احترامی و بی آبرویی 

چند شب پیش خاستگاریش بود، اولین بار دیدم میوه پوست گرفت واسه کسی و با یه لبخند تخمی گذاشت جلوی دختره، و چقدز این این دختر اکلیلی شد.... 

اون دختر نمیدونه ولی من میدونم این رفتارای داداشم یه چیز کاملا موقتی و تصنعی هست و میدونم قراره دختره رو پیر کنه 

شاید بگید حتما واسه اون یه آدم دیگه شده ولی من بهتون میگم گول نخورید، آدما عوض نمیشن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

عوض نمیشن عوضی تر میشن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شمامدیدونی بلند میگفتی داداش آفتاب از کدوم طرف دراومده تا دیروز ما میوه اتو پوست میکندیم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دقیقا یادمه تو نامزدیمون همش ناراحت بودم چرا نامزدم از این کارا نمیکنه اکلیلی بشم😅 گفت من همینم که میبینی تا اخرشم همین شکلی ام اصلا تا حالا جلوت ادا و اطوار نیومدم راستم می‌گفت بعد از عقد تغییری درش ندیدم. به نطرم از مردای این شکلی باید ترسید چون واقعا اهل تظاهر و غلو کردنن 

خب شمامدیدونی بلند میگفتی داداش آفتاب از کدوم طرف دراومده تا دیروز ما میوه اتو پوست میکندیم

عزیزم اونوقت آدمای اون جمع نمیگفتن این دختره چه مرگشه تو خاستگاری و دیدار اول داره تیکه میندازه؟! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

تو خواستگاری میوه پوست کند برا دختره؟ 😯😯

دوست بودن قبل خاستگاری 

عزیزم اونوقت آدمای اون جمع نمیگفتن این دختره چه مرگشه تو خاستگاری و دیدار اول داره تیکه میندازه؟!

چقدر چیپ که جلسه اول خواستگاری همچین رفتاری و اون دختر خیلی احمق