2777
2789

بچه ها چهار ساله من ازدواج کردم از گیر دادن های شوهرم حالم دیگه داره بهم میخوره شورش رو درآورده گاهی وقتا احساس میکنم تو قفسم میگم کاش طلاقمو بگیرم برم واسه خودم زندگی کنم والا بخدا عمر منو تموم کرد تو این چهار سال اگه پدرو مادرم زنده بودن و به شغل داشتم رفته بودم تا الان مثلا من یه دختر از لحاظ پوشش باز بودم تهران بزرگ شدم اومدم یه شهر دیگه تو روستا خانوادشم لباساشون باز و راحته اینجوری هم نیستن بگن حق داره می شوهرم تهران بودم هر جور دلم میخواست لباس میپوشیدم نمی‌دونم چجوری شد منو شوهرم وابسته خودش کرد جوری که هیچ بدی اینو من نمی‌دیدم مثلا نامزدی گفت چادر بپوشم منم گفتم نه بهم بخوره نامزدی ترسید گفت پس مانتو بلند قبول کردم ولی الان مانتو تا زیر زانو می‌زاره بپوشم لباس خریدن برام عذابه الان اصلا مانتو بلند نیست تو بازار همه کت کوتاه شده بعد اینا به کنار من موهامو فرق وسط میزارم بیرون از پشت موهام بیرون نیست عادی هست بیرون اومدن موهام این پدر منو درمیاره مثلا تیپ میزنم و با فامیلام میریم بیرون زود میگه تو اینارو دیدی مثل زنای اینا ولنگ باز میشی همش باید حواسم باشه روسری تو نیوفته سر این روسری خون به جیگر من می‌کنه یا برادر من میاد خونمون نشستن من معمولیه شوهرم چشم و ابرو میاد به من جلو داداشت درست بشین پاتو بنداز رو پات یا اینکه زنونه داریم حرف می‌زنیم با فامیلامون همش گوشش اینجاست و مثلا داشتم میگفتم رفتم دکتر برای بوتاکس و گفت دکتر گفت شما کار زیبایی لازم نداری یهو شوهرم رفت تو فکر و قیافش عوض شد خستم کرده حالم داره از خودم بهم میخوره اعتماد به نفسم شده صفر و تازگیا حوصله به خودم برسم هم ندارم معلوم نیست چه بیماری روانی داره نمی‌دونم چیکار کنم با بیرون رفتن من کاری نداره پول اینا هم میده ولی این اخلاقش از زندگی سیرم کرده طلاق گرفتن هم برای من و شرایطم سخته زندگی با اینم سخت موندم بخدا چیکارکنم

ارث بهت نرسیده ک بعدش کاری کنی؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث بهت نرسیده ک بعدش کاری کنی؟

نه بابا پدرو مادرم فوت شدن و همه چی رو خرج سرطان پدرم کردیم از بدبختی افتادیم زیر دست این اون منت گفتم شوهر کنم برم اینم شد شوهر کردنم الآنم در حد رهن یه خونه طلا اینا دارم ولی شغل ندارم بچه هم ندارم شکر خدا

نه بابا پدرو مادرم فوت شدن و همه چی رو خرج سرطان پدرم کردیم از بدبختی افتادیم زیر دست این اون منت گف ...

رهن کنی بعد میتونی کار کنی دیگ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شوهر منم شاید گیر بده به کوتاهی لباس ولی من کار خودمو میکنم ولییی اصلا محبت کلامی نداره منم مثل تو اعتماد به نفسم صفر شده حس میکنم تموم خانوما قشنگن به جز من احساس میکنم به چشمش یه چاق زشتم حیف جوونیم

عزیزم به نظرم برای طلاق هیچ وقت دیر نیست 

ی چند ماهی تلاش کن با مهارت و سیاست خرش کنی 

شوهر منم این جوری بود الان هفت ساله ازدواج کردیم گیر داده ماشین بخر خودت بری خرید و سرکار