2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا انقد من به شاگردام میگم خوراکی سالم بیارید انقد چیپس و پفک و شکلاتو ساندویچ کالباس نخورید که زب ...

عزیز زبون تو مو دراورده ولی زبون من شاریده بس به این بچه گفتم 

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

دو تا دختر یکی کلاس پنجم یکی کلاس دوم دارم .دو تا لقمه که گاهی پنیر گردو .گاهی کره مربا.و گاهی سیب زمینی تخم مرغ آبپز میذارم .

هر روز هر کدوم دو تا لقمه .یه میوه یا سیب یا نارنگی .و هر کدوم پانزده هزار تومان پول که میرن بوفه یه چیز کوچیک میگیرن .بیشتر وقت‌ها پولشون میمونه چون لقمه هاشون کافی میشه .هر کدوم چند تا بادوم یا یادم زمینی هم میذارم توی جیب مانتو 

ماهانه ۵۰۰تومن از شیرین عسل کیک و بیسکوییت میخرم.هر روز یکی می‌بره با لقمه و میوه خشک و کشمش و بادام و گردو 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

مگه مدرسه چند ساعته، چقدر خوراکی میخورن.

استارتر کیک جذاب و خوشگل درست کن. جای کیک قشنگ بخر.

بچه ای که به هله هوله عادت کرده سخته از سرش بندازی. بخصوص که مامانشم نیستی و حرفشنوی نداره ازت.

تو این سن دخترا خیلی اهل جلب توجه همکلاسی هاشونن و اگه، کیک با تزئین خاص بدی، شاید از سرش بیوفته.

من بودم با جار کیک خوشگل موشگل گولش میزدم.

دو تا دختر یکی کلاس پنجم یکی کلاس دوم دارم .دو تا لقمه که گاهی پنیر گردو .گاهی کره مربا.و گاهی سیب ز ...

فقط پونزده تومننننن خواهر یکم بیشتر بده این هیچی نیس

بوفه مدرسه خواهرزادم 

ساندویچ سوسیس بندری ۵۵تومن والا چیزیم نی یه نون فلافل و به سه قسمت تقسیم میکنه 

فلافل ۴۰

بستنی ۲۵

و...

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

روزی 1 کیک رانی میخرم

ماهی ۱ و ۲ بعضی روز ها نمیبرن

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم