2777
2789
عنوان

تو روخداا ی دعایی بلد نیستین بخونم شوهرم کوتاه بیاد.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلگرام بهم پیام بده یه سری راهکار مشاوره ای شرکت کردم صوتها رو دارم .خیلی خوبه شاید گره کار رو باز کرد.

@Abrahis

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
تو تلگرام بهم پیام بده یه سری راهکار مشاوره ای شرکت کردم صوتها رو دارم .خیلی خوبه شاید گره کار رو با ...

مرسی عزیزم.

دارم مشاوره میرم پیش همکارم.

ولی اون نمیره چ فایده

پزشک دهکده ام😇

مرسی عزیزم. دارم مشاوره میرم پیش همکارم. ولی اون نمیره چ فایده

فایده داره امتحان کن.منم قبلا مشاور رفتم .ولی این بنده خدا میگه تو کاریت نباشه شوهرت معتاده خاینه یا هر چی.فقط سعی کن یک زن کامل باشی و کل حواست زوم کن رو خودت .وقتی حسابی تو زن بودن اوج گرفتی میشی وزیر دانا. و ...... بنظرم روش این انسان فرق داره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
فایده داره امتحان کن.منم قبلا مشاور رفتم .ولی این بنده خدا میگه تو کاریت نباشه شوهرت معتاده خاینه یا ...

اره راست ک میگی خیلی مهمه.

فعلا اون اقااا کوتاه بیاد.

بعدش حتما میرم

پزشک دهکده ام😇

نمک بپاش به نیت اسمش تو اب .

چهارقل بخون با ایه الکرسی

منم برات میخونم .انشالله رفع شه.

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
سلام عزیزم. فعلا اشتی نکردیم. ولی نرم تر شده رفتارش

خداروشکر 

یه چیزی بگم ختم۱۲۴هزار صلوات بگیر حتما جواب میده 

ذکر لا حول و لا قوه الا بالله علی العضیم رو هم زیاد بگو ایشالله درست میشه صدقه هم بنداز 

برای شادی روح عزیزم «مریم میرزاخانی»یه صلوات می فرستی😘😘
سلام عزیزم. فعلا اشتی نکردیم. ولی نرم تر شده رفتارش

گلم شما چجوری میخواستی ازدواج کنی بری وای کارتو ول نکنی اصلا عقلانیه این حرف ؟ ممکنه؟ چون میگین یه شهر دیگن ایشون 

بعدم سر همه چیز که طلاق نمیگیرن شما چرا اینجا مشاوره میگیری اینجا چند نفرو دیدی که برای ساختن یه رابطه به استارتر مشاوره بدن ؟ میدنا ولی خیلی عمینجوری برا هر حرفی تشویق به طلاق میکنن 

نمیگم حقوقت رو ببخش و همینجوری برو طلاقت بده 

ولی زندگی همینه بزار یکم جو اروم شه یکم شما کوتاه بیا یکمم ایشون تو چرا باید تمام حقوقتو ببخشی بگو این حرفو بزنم بازم اتیش خانواده ها تند تر میشه 

تو بهترین زمان تاثیر گذار ترین کلماتو انتخاب کن و باهاش حضوری حرف بزن انشاءالله برگردین به زندگیتون بگو نمیدونم چرا ازم خواستی عروسی برام نگیری ولی هر دختری ارزوشه عروس شه اگه مشکلت مالیه درحد توانمون یه عروسی بگیریم و بریم سر زندگیمون 

گلم شما چجوری میخواستی ازدواج کنی بری وای کارتو ول نکنی اصلا عقلانیه این حرف ؟ ممکنه؟ چون میگین یه ش ...

گفت عروسی برات میگیرم.

الانم استخدام شده میگ دیگ عید بیا سرخونت جهازم نمیخام ازت درصورتی ک من کامل جهازمو خریدم.

میگ فقط خودت بیا.ولی برای اثبات موندگاریت پیشم باید مهرتو ببخشی

پزشک دهکده ام😇