2777
2789
اصلاااا اصلااا  جمله اخرمو برو بخون بلوغ فکری کسی ک ب بلوغ فکری رسیده چشم بسته عمل نمیکنه و ...

آره خب 

من اصلا اهل تعصب بی جا نیستم 

خودم سنتی ازدواج کردم خوشبختم با همسرم ، تو فامیل هم سنتی تقریبا همه 

از دوستامم خیلیاشون مدرن بودن 

بنظرم انتخاب اگه عاقلانه نباشه جفتشونم میتونن خیلی خطرناک باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگت به آرزوش رسید😅

وااای 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
ببین خانواده ی ما ازدواج سنتی رو قبول دارن و همه ازدواج سنتی میکنن :/ ولی من قبول ندارم دلم میخواد ...

چه بی منطق 😒😒

فامیلو ول کن ، هرچی خوششون نیاد میگن بی حیا

الان ۷۰ درصد خوشگذرونی‌ و الکی بخصوص از سمت پسر

دقیقا😂😏👌

من اینطوری دوست دارم که دختر وپسرهمو یه جاببینند وهمو پسند کنند وآقا پسر با خانواده اش بیاد و۶الی ۹ ماه نامزد باشند بدون عقد ولی دست همو هم نگیرند.

خانواده ها باهم ارتباط داشته باشند،سفر برن تا به نتیجه برسند

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

من بادوستی مخالف هستم. 

دختروپسرخیلی احساسی تصمیم میگیرند به نظرم.

دوستی لزومی برعشق نیست 

دوستی لزومی برشناخت کافی نیست 

دوستی خوشبختی نمیاره

اما

اما 

اما

شناخت خیلی مهمه .باید حتما ازهم خوششون بیاد وبعد به روان شناس مراجعه کنند

اینکه ماازدوستی میبینیم فقط پسرنفع میبره بعدشم دختر رو ول میکنه ومیره ودختر میمونه باهزار دلبستگی وخاطره.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

مثلا تو دوستی پسرمیگه دستتو بهم میدی بعدش درخواست های دیگه داره وواقعا گناه داره وحرامه .

خب با این کار ها آدم به شناخت میرسه .؟

معلومه که نه

فقط سوءاستفاده ازجسم وروح دختر میشه

نمیدونم تعریفتون از مدرن چیه ولی ازدواجم سنتی هم نبود. یعنی خودم با همسرم آشنا شدم.

وقتی بهم پیشنهاد آشنایی داد کاملا شرایطش رو سنجیدم ببینم معیارهام رو داره. همون اول بهش گفتم میخوام رابطه هدف مشخصی داشته باشه و اگه خواستش یه دوستی کوتاه مدته بهتره وقتمون رو تلف نکنیم چون من اهل خیلی چیزا نیستم.

بعدش دوست شدیم و با رعایت حریمها با هم در ارتباط بودیم. مسافرت هم نرفتیم ولی هر روز حرف میزدیم؛ بیرون میرفتیم و من با خانوادش و اون با دوستای من آشنا شد و توی جمع رفتارش رو دیدم. بعد از یک سال اومد خواستگاری و چند باری اومدن و رفتن و خانوادم تائیدش کردن.

کاملا راضی هستم. اگه سنتی هم میومد شاید قبولش میکردم ولی عاشقش نمیشدم چون آدم وقتی مجبور باشه با یکی باشه دیگه احساساتش آزاده عمل نمیکنه.

خانوادش هم چون خودش عاشقمه و هوامو داره باهام بد نیستن.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
مثلا تو دوستی پسرمیگه دستتو بهم میدی بعدش درخواست های دیگه داره وواقعا گناه داره وحرامه . خب با این ...

همه ی پسرا صرفااااا اینطور نیستن 

ولی تو ده نفر به جرات میگم چهار پنج نفرشون اینطوریه

یه دوستی داشتم که سه سال دوست بود با همسرش ولی اونقد حد و مرز ها رو رعایت میکرد خود پسره که همه متعجب بودیم 

ولی باز یه دوست دیگه داشتم که رابطه ی جنسی هم داشتن 

ببین مونده به فرهنگ و تربیت خانوادگی 

همشون عین هم نیستن 

نمیدونم تعریفتون از مدرن چیه ولی ازدواجم سنتی هم نبود. یعنی خودم با همسرم آشنا شدم. وقتی بهم پیشنها ...

خب این مدرنه دیگ درستشم همینه منم نظرم رو همینجوراشناشدن وادامه دادنه،ک از اول مشخص باشه هدف دوستی و اشنا شدن و ن صرفن بخاطر بیکاری وسرگرمی دوست بشن اخرشم بضرر یکی یا هردوشون تموم بشه

همه ی پسرا صرفااااا اینطور نیستن  ولی تو ده نفر به جرات میگم چهار پنج نفرشون اینطوریه یه د ...

ی کاربری بود همینجا تعلیق شد ولی اونم قبل ازدواج باشوهرش رابطه داشت و کلی مسافرت رفته بود و بعدش ازدواج کرده بودن وزندگی عاشقانه ای وداشتن

اینکه اجازه بدی طرف تا چ حد باهات صمیمی شه ب عقاید وفرهنگ خانوادگی برمیگرده

یکی اینجوری راحته یکی یجور دیگ

همه ی پسرا صرفااااا اینطور نیستن  ولی تو ده نفر به جرات میگم چهار پنج نفرشون اینطوریه یه د ...

چیزی که من گفتم رو یا شنیدم یاتو سایت دیدم. 

خب تو دوستی که تعهدی نداده به آدم و.....

پسرها براساس منطق فکرمیکنند 

دختر هاازروی احساسات 

براساس یک سری کتاب هایی که خوندم این پست رو گذاشتم

فقط وفقط یک روان شناس میتونه بگه که کی به دردکی میخوره .

همچنین تعاملات خانوادگی دختر وپسر باعث میشه با فرهنگ هم آشنا بشن.

این دوستی که الان هست بسیار مزخرفه (بااحترام به نظردوستان بزرگوار) .

آقاپسر نمیدونه خودش چی میخواد چی نمیخواد الکی وقت واحساس دختر رو به باد میده

سنتی ها هم مثل قبل نیست. 

به هرحال انشاالله خدا بهترین ها رو سرراه همه قرار بده .

انشاالله خوش بختی روزی همه باشه.