2777
2789

منم متنفر بودم 

اما الان باهاش کنار اومدم پذیرفتم که تماااام دوستی ها موقتیه و یروزی تموم میشه و به هییییچکس دل نبندم و به هررفیقی درحد گذروندن وقت و کسب تجربه نگاه کنم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ بدتر از من که نیستی از ۵تاش همه اش بی معرفت شدن حتی برای معرفی گزینش استخدامی آموزش پرورش هم به اندازه که محبت کردم واقعیت تعریف نکرد 

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

ببین من دو تا رفیق داشتم خیلی صد مو گذاشتم.  ک کاش نمیکردم ‌ . ولی اونا بهم خیانت کردن . خیلی خراب کردن زندگیم . جلو شوهرم میگفتن ک زنت چرا کوتاه میپوشه در حالی ک لباس منو شوهرم اتنخاب میکرد‌ . شوهرم جواب شون میدادن .ک آره مم دوست دارم پوشش رو . کاری ب من داشتن اول زنگ ب شوهرم میزدن . ایقد زنگ میزدن ک اون مجبور بشه جواب بده ‌

میدونی شوهرم خوب بود . وگرنه اونا خراب میکردن همچی .  نتیجه)))هیچ وقت ب هیچ کس رو نده ک همه جوره وارد زندگیت بشه . حتی خانواده . هر چیزی در حد تعادلش خوبه بخدا 

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....