2777
2789
چیزی که من گفتم رو یا شنیدم یاتو سایت دیدم.  خب تو دوستی که تعهدی نداده به آدم و..... پسرها ب ...

الان بین تاپیکا یه خانومی یه حرف خوبی زد 

که خودشون باهم آشنا شدن و همون اول کاری گفت اهل دوستیای بی حد و مرز نیست 

بنظر من دو نفر میتونن با هم آشنا شن اگه حس کردن که واقعا میتونن برن زیر یه سقف و اهداف مشابهی دارن برن مشاوره 

من تا مرحله ای آشنایی مشکلی ندارم ، خب چه اشکالی داره به جای اینکه اول دوتا مادر انتخابمون کنن خودمون هم رو انتخاب کنیم بعد اگه دیدیم معیارهای مشابهی داریم و هدف جدی هست و میدونیم چی می‌خوایم آشنایی صورت بگیره

ی کاربری بود همینجا تعلیق شد ولی اونم قبل ازدواج باشوهرش رابطه داشت و کلی مسافرت رفته بود و بعدش ازد ...

اتفاقا همین دوستم هفته ی قبل بله برونش بود 

ولی دروغ نه من با این حد آزادی هم موافق نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین دوستم هفته ی قبل بله برونش بود  ولی دروغ نه من با این حد آزادی هم موافق نیستم  ...

منم مخالفم با رابطه قبل ازدواج،ازدواج مدرن با رعایت چارچوب اخلاقی خوبه ن اینکه خودتوبزاری کاملا دراختیارش.اونم تواین دوروزمونه با این پسرا😄

خب این مدرنه دیگ درستشم همینه منم نظرم رو همینجوراشناشدن وادامه دادنه،ک از اول مشخص باشه هدف دوستی و ...

آخه وقتی میگی دوستی... دیگه بقیه‌ی حرف رو نمیشنون. یاد مجلات زرد دهه هفتاد میفتن و فکر میکنن دوستی یعنی تو خیابون از قیافه یکی خوشت بیاد و بعد اغفالت کنه و دختر فراری بشی و... 

در حالی که اگه دو نفر به بلوغ رسیده باشن خود به خود متعهد و محترم هستن و نه نیازه خانواده با چماق کنارشون وایسه نه احساساتشون سریع درگیر میشه. از همون اول هم حواسشون هست که با کی دارن وارد رابطه میشن نه که وابسته بشن یا مدتها زمان رو تلف کنن بعد تازه ببین اینکه کار نداره یا شخصیت مناسبی نداره.

تازه بازم چند ماه اول رابطه کاملا رسمی و با حفظ فاصله و خیلی سکرت باشه که تا ایراد مهمی دیدی راحت بزاریش کنار. این مدت رو بخوای تو خواستگاری سنتی طی میکنی میشه نامزدی و اون موقع چون فشار و فضولی اطرافیان روته جدا شدن سخته... اولی و دومی رو اینجوری رد کنی سر سومی قطعا سوژه عالم میشی.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
خب یه مرد پیدا شد بالاخره ،😂 شما بیا به ماها توضیح بده  پسرایی که میرن دنبال ازدواج سنتی ...

نه چه ربطی داره 

البته من خودم به شخصه بخوام ازدواج کنم چه سنتی چه امروزی حتما با پدر مادرم مشورت می کنم و حتما نظرشون در مورد اون فرد می پرسم چون بالاخره تجربیاتشون تو این چیزا بیش تره و یه چیزایی رو متوجه میشن که شاید من با این سنم متوجه نشم

الان بین تاپیکا یه خانومی یه حرف خوبی زد  که خودشون باهم آشنا شدن و همون اول کاری گفت اهل دوست ...

این درسته اما شرطش اینه که یه دختری رو جایی ببینن و اشنا بشن

الان مثلا منی که در زندگیم یا محیط کارم نه دختری هست و یا اگر هم باشه طرف متاهله تنها راه سنتی میمونه

سنتی هم که دختر ها و خانواده ها هیچ اشنایی نسبت به من ندارن و خیلی ریزبینانه میبینن یا خودشون یکی دیگه رو زیر سر دارن اخرش هم شکل نمیگیره

کلا ازدواج تو این شرایط جامعه سخت شده

اگر سه گزینه باشه اول مجردی دوم ازدواج سنتی  سوم ازدواج مدرن برگردم به گذشته به جا ازدواج ...

شما دوست شدی؟

چرا میگی سنتی؟

میشه اگر تجربه مفید دارید بهم بگید🙏

یه عده سنتی ازدواج کردن راضی هستن

یه عده سنتی ازدواج کردن میگن برگردم به عقب حتما مدرن ازدواج میکنم

یه عده هم مثل شما

به نظرم شانس خیلی مهمه

اطراف ما همه سنتی بودن وواقعا خوش بخت شدن درصد بالاییشون 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
چه بی منطق 😒😒 فامیلو ول کن ، هرچی خوششون نیاد میگن بی حیا

اوهوم برام مهم نی ولی خو بابا مامانم اذیت میشن ولی همیشه میگن تو خودت بهتر میتونی برای زندگیت تصمیم بگیری :)

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
شما دوست شدی؟ چرا میگی سنتی؟ میشه اگر تجربه مفید دارید بهم بگید🙏 یه عده سنتی ازدواج کردن راضی هس ...

اازدواج مدرن هیچ تضمینی نداره واز صدتا یکی میشه که دوتا خانواده موافق ازدواجن بیشتر خانواده ها مخالفن...وقتی عاشق میشی گر کور میشی اما ادمای دورت خیلی عاقلانه واضح عیب های اون طرف وخانوادشو میبینن...ولی در سنتی معمولا دوتا خانواده راضی هستن و این میشه گف یه تضمین چون دوتا خانواده راضی ان تلاششان رو میکنن که اگر زندگی رو به تخریب رف کمک میکنن که اینجور نشه چون خودشون در این ازدواج سهیم مسئول میدونن..ولی در ازدواج مدرن هیچ کس تضمین نمیکنه..هیچ معمولا خانواده ها به دلیل مخالفت سعی در خراب کردن اون زندگی رو دارن

اازدواج مدرن هیچ تضمینی نداره واز صدتا یکی میشه که دوتا خانواده موافق ازدواجن بیشتر خانواده ها مخالف ...

خب توی سنتی هم مادر شوهربازی و این مسخره بازی هاهست.

ولی قبول دارم اصلا ازدواجی که درنتیجه دوستی هست رو خودم قبول ندارم چون معلوم نیست دریک لحظه اون آقاپسر داره قول ازدواج به چند نفر میده😂😂😂

ولی خب عشق هم یک موهبتی هست که خدا به آدم میده ربطی به دوستی نداره.

شما چندساله ازدواج کردین؟

اززندگی فعلیتون راضی هستین؟

چه چالش هایی داشتید؟

مایل بودید جواب بدین 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب توی سنتی هم مادر شوهربازی و این مسخره بازی هاهست. ولی قبول دارم اصلا ازدواجی که درنتیجه دوستی هس ...

اه توی سنتی عم مادرشوهر بازی هست ولی پای خانواده ها دو طرف میونه دلی گرو نذاشته میتونه راحت جدا شه ولی در عاشقانه ها بازم هر چقدر بدی هم ببینی ته دلت باز پیش شوهرت حتی اگر طلاق بگیری ...بله عشق یه موهبته ک..ولی هیچ آدمی روی زمین لایق نیست تازه عشق مادر به فرزند اونم  باید به افراط کشیده نشه ..بله اگر دوطرف در ازدواج از این موهبت استفاده کنند نه سواستفاده اگر همچین کیسی باشه که خیلی همه چی عالی میشه....

۱۵ سال ازدواج کردم

راضی که نیستم ولی بازم خداروشکر

چالش خیلی زیاد..هر چی دلت بخاد