2777
2789
باور کن جفتشم ترسناکه بنظرم قبل انتخاب هر کدوم اول باید با خودت کنار بیای که اصلا میتونی تو زندگی ت ...

مجردی من هیچ آزادی نداره نه میتونم برم بیرون نه هیچکار فقط تو تنهایی خودمم همین 🥺

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواجم سنتی بوده الان حدود 5 سال میگذره مشکل خاصی با شوهرم پیدا نکردم اختلاف سلیقه هست ولی مشکل هاد و جدی وجود نداره خداروشکر تو زندگیمون ... با خونواده شوهرمم مثل مهمون میرم و میان ....

فرقی نداره سنتی باشع یا  دوستی .... مهم اینه درست انتخاب کنی

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....

ببین خانواده ی ما ازدواج سنتی رو قبول دارن و همه ازدواج سنتی میکنن :/

ولی من قبول ندارم دلم میخواد کسی ک قراره ی عمر باهاش زندگی کنم رو از قبل بشناسم و معمولا اینطوری عشق و هیجان و اینا توش بیشتره 🙂

اینم بگم ب خاطر این موضوع خیلی از اعضای فامیل بهم حرف زدن ک معلومه از بچگی آزادی داشتی تو ی شهر بزرگ ، بزرگ شدی و .... برای همین اینطوری ب حیا شدی ولی چ ربطی داره :|

دختر عمم هزارتا محدودیت داره بعد با ی پسره فرار کرد

ولی من با این عقیده تا این سن ی رلم نداشتم😁♥️

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)

کلا طرفداره ازدواجم😄 هر کدومم مزایا و معایب داره. ولی هرچی احساسات قاطی انتخاب نشن بهتره

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

قطعا مدرن

ادم چندسال طرف و میشناسه باز همه اخلاقاش دستش نمیاد چ برسه بخواد سنتی ازدواج کنه تو اشنایی مدرن حداقل چندسال با طرف دوستی بهتر میشناسیش و بنظرم علاقه و عشق هم بینشون بیشتره چون خودشون همو انتخاب کردن

البته ک باید منطقی هم فکر کرد و منطقی تصمیم گرفت

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
سلام بر ام کثلوم😅  چقدر خندیدم عزیزم مامانبزرگ باحالی داری

از صبح هر تاپیکی میرم میگن چطوری کثلوم    

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
اهواز ک شهر بزرگیه عزیزم.من شهرستانم.و‌طایفه گری هستیم.

خودمم بابام برای اطراف بود شهر ایذه ولی خب ما همه خواهر بردارا اهواز دنیا آمدیم .من خودم سنتی ازدواج کردم راضیم .هرچی قسمت باشه همونه

اً