2777
2789

من سنتی ازدواج کردم،با اینکه قبلا نامزد داشتم و با هم خودمون آشنا شده بودبم و بخاطر مسائلی بهم خورد....ولی بعدش یهو شد که سنتی ازدواج کردم

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکسی شرایطی داره و هرکسی سلیقه ای داره من نگفتم سنتی بده گلم تو هردو مورد ازدواج ممکنه خدای ...

میدونم گلم 

دقیقا آدم می‌ترسه ازدواج کنه 🤕

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

من مخالف سنتی ام، دوستی بلند مدت رو هم نمی‌پسندم. 

یه چیزی بین مدرن و سنتی، 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دقیقن👏👏 تو سنتی با طرف تا ی حدی میتونی جلو بری واشنا بشی ولی تو مدرن یکم صمیمیت بیشتره و بهتر میش ...

بله 

خوش سفر بودن درواقع برا دوستو اشناس

ولی تو سفر میتونی بفهمی ک این طرف اصلا چی هستو و تفاوت هایی اگ باشه کامل مشخص میشه

خسیس اگ باشه متوجه میشید

با شعور و با فهمدبودنش رو میفهمید یا برعکس

با ادب بودن با نبودنش....

نه سنتی که از قبل هم رو نشناسی و بار اولت تو خواستگاری میبینی

نه مدرن که خییلی کارایی که نباید انجام میدادی رو دادی

میانه

طرف شما رو ببینه بهتون علاقه‌مند بشه شما هم دوسش داشته باشید

بییان برای خواستگارز

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
من پسرخالم یه دختر دیگه ای رو میخواست ولی خالم رفت یکی دیگه رو واسش گرفت😐  انقد دلم برا زن پس ...

دقیقا

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

هرجور میخاد باشه، سنتی یا مدرن

فقط اینکه از قبلش باهم خیلی صحبت کنن دوطرف

خیلی اینور اونور باهم برن تا با اخلاق و رفتارای هم اشنا بشن.

سنتی ام میخاد باشه باید با اطلاع خانواده ها حتمااااا باهم چن بار بیرون برن

اصلا ماه هاااا باهم صحبت کنن. مگه چی میشه!

بنظرم سنتی یا مدرن هیچ فرقی نداره...

فرق سنتی با مدرن فقط تو اینه که ، سنتی قبلش باهم ن بیرون میرن ن حرف میزنن

مدرن...بشدت مخالف سنتی بودم برای خودم.اصلا خواستگارنذاشتم بیان خونمون.خودمم مدرن ازدواج کردم وراضی ام.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میدونم گلم  دقیقا آدم می‌ترسه ازدواج کنه 🤕

باور کن جفتشم ترسناکه

بنظرم قبل انتخاب هر کدوم اول باید با خودت کنار بیای که اصلا میتونی تو زندگی تاهلی دووم بیاری یا نه 

چون بالاخره دیگه ازادیای مجردی رو ندارز

پس مدرن که بدتر شد  عاشق طرف میشی ،چشمتو رو همه ی بدی هاش می‌بندی و فقط خوبیاشو میبینی

اصلاااا اصلااا 

جمله اخرمو برو بخون

بلوغ فکری

کسی ک ب بلوغ فکری رسیده چشم بسته عمل نمیکنه

و درکش بالاست

دیگ مثل دختر ۲۰ساله وپسر ۲۳-۲۴ساله نیست ک هر تجربه رو عشق بدونه