2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

391 بازدید | 37 پست

سلام. شما چجوری باهاشون رفت و امد میکنید؟ بهتون زنگ میزنن دعوتتون‌میکنن؟ یا همیشع شوهرتون‌میگه بریم و پامیشید میرید؟

من دوس ندارم سرمو بندازم پایین برم خونشون. الان دوماهه که اصلا زنگ‌نمیزنن دعوتم کنن حتی وقتی مهمونی بزرگی دارن و شوهرم میگه شب بریم اونجا و پامیشیم میریم.

خیلی بهم برخورده حتی وقتی این دوماه مریضم شدم یه زنگ‌نزدن حالمو بپرسن.

احساس خاری و حقارت میکنم.

بازم صبح از در میرفت بیرون گفت شب بریم اونجا و رفت‌...

عصبی ام نظر و پیشنهاد شما چیه

والا واسه منم اصلا زنگ نمیزنن فقط باشوهرم حرف میزنن. شهرستانن هروقت رفتم شوهرم منو برده دقیقا . اونا زنگ نزدن اما چون پیرن به دل نمیگیرم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توقعاتی دارین یعنی مامانتون هم زنگ میزنه دعوت میگیره یا خودتون میرید.مادر شوهرت باید زنگ بزنه پسر ...

هرروز میره سر میزنه مادر منم هر هفته دعوتمون‌میکنه

در حد هفته ای یه بار سر زدن که باید رفت. مادر خودتونم هربار دعوت میکنه شوهرتونو؟ بعد شماهم برای خونت دعوت نکن و صبر کن خودشون بیان

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

من قبلا انتظار داشتم زنگ بزنه هفته ای یا دوهفته ی بار زنگ میزد ب شوهرم ک خواهرت اومده توهم بیا یا خیلی وقتاشم ک خواهرشم میومد ب ما زنگ نمیزد الان خیلی وقته دیگ زنگ نمیزنه ولی خودم دو هفته  ی بار خودم ب شوهرم میگم بریم ی سر بهشون بزنیم

یعنی اینقد واست مهمه که احساس خاری میکنی زنگ نمیزنن،

بدرک نزنن و تو هم اولویتت آخرت باشه خونشون یا زنگ زدن،کاراتو بکن با دوستات برو و خونه مامانت اینا اگه وقت شد بهشون سر بزن وگرنه هم نه،

بالحن اروم بهش بگو امشب مریضم یا یه بهونه ای بیار نرو