2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 37 پست
به نظرم، طبق رسم خانوادگیشون رفت و امد کنید ببینید بقیه عروس دامادا چه کار میکنن کلا زیاد رفت امد ...

مناسفانه اون عروسشون بعداز فوت پسرش قطع رابطه کرده و دخترش هرروز اونجاس اونا اضلا بهم زنگ نمیزنن اما همش ازم توقع دارن بچسبم بهشون. خیلیم اذیتم کردن تاحالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد هفته ای یه بار سر زدن که باید رفت. مادر خودتونم هربار دعوت میکنه شوهرتونو؟ بعد شماهم برای خونت ...

من بدم میاد خودشون خودشونو دعوت کنن بیان خودمم اینجوری بدم میاد جایی برم مامان خودمم هرسری دعوتمون‌میکنه شوهرمم هرروز پیش‌مامانش میره. 

تازه عروسی؟

نه دوساله عروسی کردم.خیلی اذیتم کردن. مامان خودم هفته ای یبار دعوت میکنه اونا اما اصلا 

شوهرمم هرروز پیش مادرشه.

وقتی مادرش مریض میشه سریع من باید بدوام برم خدمت رسانی یا احوال پرسی اما وقتی من میفتم تو رختخواب هیچکدوم به رو‌خودشون نمیارن

مناسفانه اون عروسشون بعداز فوت پسرش قطع رابطه کرده و دخترش هرروز اونجاس اونا اضلا بهم زنگ نمیزنن اما ...

چه خبره هرروز ...خواهرشوهرای منم هرروز خونه باباشونن نمیفهممشون مگه ادم خودش کار و زندگی نداره من ک نمیرسم هفته ای یبار برسیم میریم سر میزنیم بعد شام

من بدم میاد خودشون خودشونو دعوت کنن بیان خودمم اینجوری بدم میاد جایی برم مامان خودمم هرسری دعوتمون‌م ...

گلم لازم نیست هربار که شوهرت میره شماهم باهاش بری. مانعش نشو و 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اصلا حساس نشو فرهنگ ها متفاوته و این که زنگ نمیزنن دلیل بر بد بودنشون نیست .چون خیلی ها انتظار دارن ...

اینا از روز اول به من تیکه و متلک ان اختن تو‌خونم دعا انداختن کلی بینمون دعوا انداختن هرسری باشوهرم رفتیم تفریح یا فهمیدن من خرید بودم بهمون غر زدن و قیافه کرفتن مشخصه دوس ندارم ریختشونو ببینم اما بازم بختطر شوهرم میرم. همونجور ک خانوادم برای شوهرم ارزش قایلن و دعوتش میکنن اینام حداقل میتونن یه احوال ازم بپرسن یا حداقل توی یک ماه یه بارشو زنگ بزنن دعوتم کنن نه اینکه خودم سرمو بندازم پایین برم که خداشاهده سری رفتیم یه حرکتی زدن که بفهمم نباید میرفتم

منم شوهرم همیشه میره درصورتی که خونه پدرم نمیاد ازترسش اینکه خونوادش بفهمن مادرش جنگ راه میندازه 

هفته پیش دوتامهمونی بزرگ داد مارودعوت نکرد دوتا همعروسام ودختراش بودن ازمن خوشش نمیاد چون سطح فرهنگیمون یکی نیست من خیلی ازاونا بالاترم کلا چشم دیدنمو ندارن همعروسام رفت ازدهاتای  دور افتاده گرفت براپسراش میگف اینا بهترن  اوناهم عین خودش شدن بدترشم شدن  میخوان قورتم بدن همیشه یه روسری بپوشم بلواش میکنن شوهرم مجبور میکنن عین همون براشون بگیره به هنه چیم حسادت میکنن سپردمش بخدا من زیاد باش قاطی نشدم ولی اون دوتاهمعروسام حتی سررابطه شون باش حرف میزنن ولی من خوشم نمیاد دراین حدراحت باشم هرچنداون دخالتشومیکنهولی من دلم پاکه کاری بشون ندارم بخاطرشوهرم میرم خونشون احترامش نگه میدارم درصورتی که باید جوابشوبدم ولی سکوت میکنم میزارم توجهالت خودش بمونه ادامه بده😀

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
وای منم مثل توام... اصلا انگار افتادم تو جهنم

مال من بدتره نمیزاره شوهرم پول بده دستم هرکاری کردم توزندگیم دخالت نکنه بازم دخالت میکنه روزمادره چندروز دیگه بازم استرسشوگرفتم هرسال شوهرم فقط برامادرش وخواهراش میگیره ازترس مادرش میگه مادرم راضی نباشه خدا راضی نیست ازم من مادرم خیلی محبت داره بمون هرچی بگم کم گفتم ازمحبتاشون ولی هیچ وقت روز مادرم نمیزاره برم خونشون مامانش میگه این برامادرش طلامیخره اینا پول لباس اینچیزا نمیدن روز مادر کثافت پست میگم سپردمش بخدا

خداجوابشومیده به موقعش

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
باش

بابهونه هم نمیشه این مردای بچه ننه رودرست کرد کاش میشد مادراشونو درست کرد اوووف