2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 37 پست

عید از خونشون در اومدیم. یبار به همسرم گفتم بریم که تماس گرفت مادرشوهرم گفت نه من خودم دارم میرم جایی. مامانش هر هفته یا خیلی دیر بشه یه هفته درمیون خودشون میان خونه ما 

مال من بدتره نمیزاره شوهرم پول بده دستم هرکاری کردم توزندگیم دخالت نکنه بازم دخالت میکنه روزمادره چن ...

کاش شرشون کم بشه ازسرت. مرده شورشونو ببرن مگه خودشون شوهر ندارن که مثل بختک میفتن رو زندگی بچه هاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شرشون به هرنحوی کم بشه. دقت کردی مادرشوهرا نمیمیرن؟ 😂

😃مرگشونخواستیم فقط هروز براش دعامیکنم ایقدرخدابش بده چشم دل سیربشه ازهمه چی دست ازسرم برداره 

حالا جالبه بگم یه چیزی ازوقتی کرونااومد همیشه بیرون میره بازار ومسافرت مهمونی و.. ماسکم نمیزنه اعتقاد به کرونانداره میگه افسانه س😄منوشوهرم بچه هام کرونا گرفتیم بااینکه همیشه رعایت میکنم جایی نمیرم شوهرم تومحل کارش ازهمکارش گرف کرونامون انگلیسی بود خیلی حالمون بدشد مادزشوهرم یه زنگم به پسرش نزدبعد یه هفته زنگ زدسرماه بود چراپول واریزنکردی اینماه درصورتی که نیازی ندارن وضعشون خونه مغازه و...ایناداره ولی خسیسه بشدت نون بزور میخره براخونش منتظرمیمونه پسرش براجنس بگیره میگع فقط بزرگتون کردم عمرم گذاشتم وظیفتونه شوهرمنم وابسته به مادرش اوووف نگم برات...

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
کاش شرشون کم بشه ازسرت. مرده شورشونو ببرن مگه خودشون شوهر ندارن که مثل بختک میفتن رو زندگی بچه هاشون

کم نمیشه شرش خدابزرگه خیلی بزرگترازین حرفای  خاله زنکی ایناس زمین گرده جوابشونو میگیرن روزای خوب زندگی ماهم توراهه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
کم نمیشه شرش خدابزرگه خیلی بزرگترازین حرفای  خاله زنکی ایناس زمین گرده جوابشونو میگیرن روزای خو ...

ایشالا که روزای خوب ماهم برسه و خداکنه جواب پس بدن دلم بدجور گرفته...

ایشالا که روزای خوب ماهم برسه و خداکنه جواب پس بدن دلم بدجور گرفته...

انشالله بدبه دلت راه نده اگه کاری براشون کنی بخاطرهمسرت وخدا باشه 

انشالله بدبه دلت راه نده اگه کاری براشون کنی بخاطرهمسرت وخدا باشه 

اره همش همینه. ولی باعث میشه بیشتراز شوهرم توقع داشته باشم گاهی انقد توقع دارم که نمیدونم‌چی میخوام