الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ای کاش اینایی که میگید هنوزم باشه هرشب یکیشو بخونم 🤣🤣🤣
اصلا غصه نخور هر شب نباشه یه شب درمیون اینجا کلی چیز میز واسه خندیدن داره
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره
پربازدید چی داره خدا 🤣🤣🤣🤣🤣 باحاله پربازدید شدن ولی نه به هر قیمتی 🤣🤣😅😅
اره به خدا
باز یکی بدتر از بقیه بایه اکانت جدید اومد گفت من اون پربازدیده ام همتونو سرکار گذاشتم بخندیم
این یکی دیگه کاملا فنا بود
باز اون قبلیه یکم خلاقیت به خرج داده بود رفته بود پربازدید
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره