2777
2789
عنوان

تاپیکایی که خیلی باهاشون خندیدید کدوما بودن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
آره ولی خب فکر کن طرف داره ملت رو مسخره میکنه تو ذهنت درگیر میشه انقد ک براش دلسوزی میکنی و راه کار ...

پربازدید چی داره خدا 🤣🤣🤣🤣🤣 باحاله پربازدید شدن ولی نه به هر  قیمتی 🤣🤣😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ای کاش اینایی که میگید هنوزم باشه هرشب یکیشو بخونم 🤣🤣🤣

اصلا غصه نخور هر شب نباشه یه شب درمیون اینجا کلی چیز میز واسه خندیدن داره

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
پربازدید چی داره خدا 🤣🤣🤣🤣🤣 باحاله پربازدید شدن ولی نه به هر  قیمتی 🤣🤣😅😅

اره به خدا 

باز یکی بدتر از بقیه بایه اکانت جدید اومد گفت من اون پربازدیده ام همتونو سرکار گذاشتم بخندیم

این یکی دیگه کاملا فنا بود

باز اون قبلیه یکم خلاقیت به خرج داده بود رفته بود پربازدید

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
عاشق چیز میز گفتنت شدم🤣🤣🤣

🤣 الحق خودت اهل دلی

اره به خدا  باز یکی بدتر از بقیه بایه اکانت جدید اومد گفت من اون پربازدیده ام همتونو سرکار گذا ...

همین تاپیکه که تو پربازدیده رو میگی اومدن میگن سرکارید؟؟؟ همین تاپیک گوشی مخفی شوهرمو پیدا کردم ؟؟

😱😱

عه ای کاش اینایی که میگید هنوزم باشه هرشب یکیشو بخونم 🤣🤣🤣

وای من اینو حیلی دوست داشتم . دیگه یه مدت نبودم اینجا.  نمیدونم چیشد‌ متاسفانه اسم‌کاربریشم نمیدونم

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است
توروخدا اگه نترکیده لینک بزاری اگه داری مرسی خدا احرت بده 🤣😁😁

فک کنم ترکید آخرش اما باز الان یه نگاه میکنم

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌