بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴
من یه تاپیکی بود پارسال یه عروس خانومی زده بود که گفته بود امشب خونه مادرشوهرم دعوت بودیم بعد از شام چایی رو من بردم خم شدم تعارف کنم گو زی د.. واااای یعنی من نصفه شب چشمام از خنده پر اشک بود فففقط بخاطر جواب دوستان هیچ وقت یادم نمیرا 😂😂😂😂😂
آره ولی خدایی من خیلی ذهنم باز میشه با این تاپیکا چون میان راهکار میدن انگار یکی مساله داده بقیه راه ...
آره ولی خب فکر کن طرف داره ملت رو مسخره میکنه
تو ذهنت درگیر میشه انقد ک براش دلسوزی میکنی و راه کار پیدا میکنی در صورتی ک هدف اون این بوده ک مثلا یه هفته بره پربازدید
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره