2777
2789

سلام دوستان مادر شوهرم جا سیب زمینی و پیاز خوبه؟ آخه ندارع و چند وقت پیش گفت رفتم دیدم قیمتا بالا بوده و نگرفتم منم رفتم خونش امروز یادم اومد 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه ولی برای خودش یک چیزی بخری خوب نیست؟روسری و...

مامان من که برای خودش چیزی بخرم ذوق زده تره تا لوازم خونه بگیرم براش 😃

نمیدونم والا 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خوبه ولی برای خودش یک چیزی بخری خوب نیست؟روسری و... مامان من که برای خودش چیزی بخرم ذوق زده تره تا ...

مادر شوهرم برعکسه هرچی واسش بگیری استفاده نمیکنه 😐 پارسال کیف و کفش گرفتیم اصلا استفاده نکرده میگم چرا نمی‌پوشید میگه گذاشتم واسه بعدا حیفه

خوبه به نظر من.چیزیه که لازم داره دیگه

آره میگم همیشه هم جلو چشماشه . 

یه سال هم گلدون دادم اینقدر بزرگ شده و خوشگل خیلی دوسش داره همش میگه میبینم یادت می‌افتم ولی مثلا کیف و کفش دادم اصلا استفاده نکرد

مادر شوهرم برعکسه هرچی واسش بگیری استفاده نمیکنه 😐 پارسال کیف و کفش گرفتیم اصلا استفاده نکرده میگم ...

اگه اینجوریه .کار خوبی کردی براش گرفتی 😊

ولی اصلا این رفتارش خوب نیستا نصیحت و...کنین تا این رفتارشو ترک کنه 😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اگه اینجوریه .کار خوبی کردی براش گرفتی 😊 ولی اصلا این رفتارش خوب نیستا نصیحت و...کنین تا این رفتار ...

آره همیشه میگیم میگه باشه ولی کار خودشو می‌کنه 😀