2777
2789

دوستان میشه بیاین یکم باهم صحبت کنیم... منو شوهرم زندگیمونو با هیچی شروع کردیم با صفر.. 

شوهرم مرد خوبیه خیلی باهوش و پر تلاش بود توی یه ازمون استخدامی شرکت کرد و یه کار خوب گیرش اومد 

توی مدت کم توی کارش پیشرفت کرد و مقام گرفت.. 

بعد 6 سال الان میگه با یه نفر که رئیس هست دعوا کرده با دست هلش داده، طرف هم خیلی مقامش بالاس شکایت کرده میخوان اخراجش کنن..

هر چی هم عذر خواهی میکنه طرف قبول نمیکنه.. 

الان یه مدتیه درگیر این موضوعه امروز بهم گفت.. 

بعد در موردش هم صحبت نمیکنه میگه اعصابم خورد میشه 

دلم داره میترکه 

با هیچکی نمیتونم حرف بزنم 

به خدا بعد 10 سال تازه زندگیمون خوب شده بود

چه نذری کنم چه دعایی بخونم این مشکل حل بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ بار دعای نادعلی بخون 

۲۰ آیه الکرسی تقدیم دخترای سید کن 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

به نظرم اگه اخراجش هم  نکنن دیگه اونجا نمیتونه کار کنه آخرش چون همش با اون طرف رو به رو میشه شایدم مشکلی براش پیش بیارن...

براتون صلوات فرستادم هر چی صلاحه پیش بیاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مدیریت خشم برای همچین مواقعیه خب آخه آدم نفر به اون مهمی رو هل میده؟ ان شالله اون آقا هم یه کم از ک ...

میدونی دلم از همین میسوزه چون شوهرم خیلی آدم آرومی هست همممممیشه تو زندگیش تو همه جا مراعات همه چیزو میکنه ازش تعجب می‌کنم 

بهش میگم خب تو که اینجوری نبودی چرا هلش دادی چرا خودتو کنترل نکردی 

اینا رو میگم میگه نگوووو اعصابمو نریز بهم یه لحظه از حرف زورش نتونستم 

رسمیه یا قراردادی ؟ 

اگه رسمی باشه کاریش نمیکنن.

طرف شکایت می‌کنه اما اون شکایت تاثیری تو کارش نداره شکایت شخصیه 

نگران نباش برا منم تو این دوازده سال که شاغلم خیلی بحث و دعوا و حتی یکبار درگیری پیش اومد 

ولی چون رسمی بودم هیچ غلطی نتونستن بکنن 

Having fun while stuck in life
رسمیه یا قراردادی ؟  اگه رسمی باشه کاریش نمیکنن. طرف شکایت می‌کنه اما اون شکایت تاثیری تو کار ...

نه قراردادی هست، میگم خب تو که خیلی خوبی یکی از بهترین نیروهای کارخونه ای، حالا اشتباهی هم کردی نمیان که اخراج کنن 

میگفت اینقدر بی درو پیکره که نگو آخه خط قرمز کارخونشون همین بحث و دعواس...

امروز اثر انگشتش رو باطل کردن..