2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و عمل بینی

324 بازدید | 8 پست

سلام من ی سال تیروئیدم نرمال بود دیروز ازمایش دادم عددش۷.۳۴شده ب دکترم گفتم کفت باید از دکتر غدد نامه بگیری

حالا دکتر خودم میگه نامه نمیدم ی دکتر دیگ برم نامه تاییدیه میده؟چیکار کنم اخه این دمه اخری همه وی بهم خورد شنبه نوبت عملم بود😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیروید بالا باشه .بیهوشی برات خطرناکه احتمال اینکه طرف بره توکما و به هوش نیاد زیاده .خواهرم عین شما بود واسه عمل دکتر تیرویید دارو داد مصرف کرد وقتی کشید پایین هورمونش .بعد عمل کرد

تیروید بالا باشه .بیهوشی برات خطرناکه احتمال اینکه طرف بره توکما و به هوش نیاد زیاده .خواهرم عین شما ...

چقد طول کشید؟من ی سااال نرمال بود بعد واکسن کرونا سه ماه پریود نشدم ازمایش دادم عددش۷.۳۴بود

خب حتما خطر داره دیگه که گفته  قرص میخوردی ؟

اره دوزش برام مناسب بود ی سال نرمال بود سه ماه پریودنشدم هورمونای بدنم ریخت ب هم ب نظرت چقد طول میکشه خوب بشه؟اعصابم خورده😑

چقد طول کشید؟من ی سااال نرمال بود بعد واکسن کرونا سه ماه پریود نشدم ازمایش دادم عددش۷.۳۴بود

چون عملش واسه تخیله تومور سرطان بود باید سریع عمل میشد .به همین خاطر دکتر تیرویدش دارو با دوز بالا داد بهش . سر  دو هفته اومد پایین و عمل کرد .یادم نیست چه دارویی داد بهش