2777
2789
عنوان

با این شوهر قاطی چیکار کنم

1222 بازدید | 56 پست

موقع نماز صبح بیدار شد و درخاست کرد گفتم گلوم درد میکنه حال ندارم  کلی اصرار کرد ولی من قبول نکردم گفتم میبینی ک مریض شدم نمیخاد،بعدش عصبانی شد یدونه زد پشتم وبا قهر رفت نمازشو بخونه،خیلی دلم شکست💔الان دوباره اومد گفتم برو کنار ازت ناراحتم دوباره عصبانی شد میخاس بره نون و صبونه بخره گف اصن هیج جا نمیرم،همیشه همه مسائل رو با هم قاطی میکنه😔😔

🌱🦋🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع نمازم ول نمیکنن😅

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

نمیخای ک فرار کنی بعدا هم میشع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

اول صبی خواب دیده بود. /:

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خب حالا چته؟ فوقش خودش مریض میشه. چرا انقد ضدحال هستید؟ حتماً خیلی نیاز داره که اول صبح درخواست کرد ...

عزیزم زن عروسک و برده جنسی نیست اگه هر زمان ارادع کنیم بدون توجه ب شرایط طرف مقابل پس خلق و خوی انسانی نداریم!!! . طرفین باید هم رو درک کنن  و تو شرایط مناسب درخاست کنن تا لذت ببرن ن اینکه قهر و دعوا پیش بیاد 

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚