2777
2789
عنوان

سینکم تا خر خره پره ظرف کثیفه

569 بازدید | 24 پست

از ظرف شستن بیذارم😑

همه کارای خونه رو میکنم اما ظرف شستن رو هی میندازم عقب تا وقتی که سینکم دیگه جا نداشته باشه🤦‍♀️😑

اونوقت مجبور میشم بشورم

به شوهرم میگم ظرفشور بگیریم 

میگه کجا نصبش کنیم 

جا نداریم ماشین لبسشویی رو هم با زور سوراخ کردن کابینت نصب کردیم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

من برعکس تو فقط ظرفارو می‌شورم کارای دیگه رو انجام نمیدم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا با هم بشوریم 

من می رم رو کار های خونه ی خودم 

شما هم ظرف بشور 

۴۰ دقیقه دیگه بیا با هم بگیم چه کردیم  نظرت ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دیشب آب قطع شد ظرفام موند الان نمیتونم بخوابم میخوام پاشم بشورمشون فقط

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

با آقای همسر نوبتی بشورید

اقای همسر صبح ساعت شیشو نیم میره پنج عصر میاد، حاضر نیست یه لیوان جابه جا کنه

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

میگن شب بخوابین با سینگ پر ظرف کثیف شیطون میاد یا انرژی منفی میاد دقیقا روزایی ک سینگم کثیفه روز بعد ...

منم شنیدم اینو میگن شیطونه فکر می‌کنه اون ظرفهای کثیف که توش یه نمه غذا مونده برا خودش گذاشتن 🙆🏻‍♀️

حالا شاید خرافات باشه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻