2777
2789

سلام خانم های عزیزم من بک روز از موعدم میگذره و ۳ ماهه زایمان کردم 

ماه قبل پریود شدم به مدت ۶روز 

چند روز قبل همش دلدرد و کمردرد داشتم  و دیروز که موعد پریودم بود همش فکر میکردم پریود شدم ولی نمیشم  حالت تهوع دارم خیلی عصبی شدم شدید  یعنی امکان بارداری هست؟؟ چی بخورم که زود پریود شم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هست منم دخترم ۳ماهش بود باردار شدم

واقعا؟ چه علائم هایی داشتین 

من اصلا بدنم دیگه توانایی بارداری رو نداره 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چون بچه شیر میدی خود سر چیزی نخور برو دکتر

بچه شیر نمیدم 

واقعا؟ چه علائم هایی داشتین من اصلا بدنم دیگه توانایی بارداری رو نداره

من پریودیام سر موقع بودن ۳روز گذشته بود و بی بی زدم مثبت بود علایم نداشتم فقط یکم سینه هام درد میکردن من بچه اولم شیر ندادم و کامل شیرخشکی بود 

من پریودیام سر موقع بودن ۳روز گذشته بود و بی بی زدم مثبت بود علایم نداشتم فقط یکم سینه هام درد میکرد ...

منم بچه شیر نمیدم همیشه پریودم منظم بود قبل بارداری  میگم نکنه خدایی نکرده باردار باشم خیلی سخته هنوز بخیه هام درد میکنه 🥲

منم بچه شیر نمیدم همیشه پریودم منظم بود قبل بارداری میگم نکنه خدایی نکرده باردار باشم خیلی سخته هنو ...

امکانش که هست جالب ما ۱بارم فقط بی احتیاط بودیم ۱بار گرفت .دوروز دیگه صبر کن معلوم میشه 

امکانش که هست جالب ما ۱بارم فقط بی احتیاط بودیم ۱بار گرفت .دوروز دیگه صبر کن معلوم میشه

ماهم همینطور  جلوگیری طبیعی داریم ولی حس میکنم همسرم خیلی احتیاط نمیکنه

ماهم همینطور جلوگیری طبیعی داریم ولی حس میکنم همسرم خیلی احتیاط نمیکنه

اگه بچه نمیخاین حتما پریود که شدین برید ای یو دی بذارید 

من خودم همین کار کردم ۳سال استرس ندارم دیگه همسرمم خیلی راضیه

اگه بچه نمیخاین حتما پریود که شدین برید ای یو دی بذارید من خودم همین کار کردم ۳سال استرس ندارم دیگه ...

اره خودمم به فکرش هستم دعا کن پریود شم برم دستگاه بزازم 

اره خودمم به فکرش هستم دعا کن پریود شم برم دستگاه بزازم

ان شالله .اگه سزارین هستید روز ۳پریودی برید اگه طبیعی هروقت رفتین میذارن قبلش حتما اگه عفونت دارین درمان کنید بعد بذارین