2777
2789
عنوان

سینکم تا خر خره پره ظرف کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 24 پست

اگه کم کم بشوری،روهم تلنبار نمیشه که عذاب اور بشه،اتفاقا ساعت۴بود،تو تاریکی رفتم اشپزخونه،آب خوردم،ناخوداگاه تو همون تاریکی شستم گذاشتم بالا،بعد خندم گرفت،گفتم اگه ملینا بیدار بود،میگفت مامان،یه لیولن بود،واجبه

اینجوری که سخت تره میدونی باید چقد بسابی تا تمیز بشه 

همون موقع که غذا میخوری بشوری راحتتری مگه چند تا ظرف تو هر وعده کثیف میشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن شب بخوابین با سینگ پر ظرف کثیف شیطون میاد یا انرژی منفی میاد دقیقا روزایی ک سینگم کثیفه روز بعد ...

من همیشه سینکم پره😂😂😂

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

وقتی بیشتر میشه انگیزت کمتر میشه سعی کن زود بشور بعدشم با سیف سینکت تمیز کن و خشک کن چندبار ببینی سیتکت برق انداخته دیگه نمیذاری کثیف بشه 

منم هروقت زیاد بشن فقط دیگه دستم به کار نمیره از خونه بدم میاد حوصله کاری ندارم 

اینجوری که سخت تره میدونی باید چقد بسابی تا تمیز بشه همون موقع که غذا میخوری بشوری راحتتری مگه چند ت ...

خیلی زیاد، من یه غذا درست کنم فقط پنجاه تا قاشق کثیف می کنم

با یکی رب بردارم میندازم سینک

با یکی روغن میندازم سینک

با یکی نمک سینک

با یکی تست پخت برن سینک... 

الی اخر

وقتی بیشتر میشه انگیزت کمتر میشه سعی کن زود بشور بعدشم با سیف سینکت تمیز کن و خشک کن چندبار ببینی سی ...

اره شاید، بچه کوچیکم دارم بیشتر انرژیمو میگیره

بیا با هم بشوریم من می رم رو کار های خونه ی خودم شما هم ظرف بشور ۴۰ دقیقه دیگه بیا با هم بگیم چه کرد ...

دختر دوسالم خوابه الان نمیتونم تلق تلوق کنم😂

اره شاید، بچه کوچیکم دارم بیشتر انرژیمو میگیره

من درکت میکنم

آشپزخونه تمیز به خانم خونه روحیه میده 

آشپزخونه کثیف انرژی و انگیزش میگیره واسه تمیزی 

چندبار که ببینی برق انداخته اووقت دیگه کمتر کار از دستت درمیره از الان شروع کن حتما بعدش سیف بزن و خشکش کن تا برق بیوفته 

حالا من تحت هر شرایطی اول ظرفارو میشورم خوشم نمیادا ولی بدم میاد سینک پر و کثیف باشه تا ظرف جمع شد پ ...

منم بدم میاد اما تنبلیم میاد 

جاش سرویس رو روزی چهار بار میسابم😑😑😑

خیلی زیاد، من یه غذا درست کنم فقط پنجاه تا قاشق کثیف می کنمبا یکی رب بردارم میندازم سینکبا یکی روغن ...

تو ظرف نمکت یه قاشق کوچولو بذار

قاشق ربی رو میشه با یه اب خالی زدن همون موقع شست

با همونی که غذا درست میکنی بذار یه گوشه ی گازت توی نعلبکی بمونه که هر وقت خواستی غذات رو بچشی ازش استفاده کنی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.