2777
2789

لطفا فقط خانمها بخونید.اقایون راضی نیستم و حلال نمیکنم!

.

خانومها به کمکتون نیاز دارم💔!

.

.

من نزدیک ۷۰وخورده ای روزه پری نشدم.خدامیدونه چندهفته‌ست کلی درد دارم اما چیزی ندیدم..فقط دارم درد میکشم جمهه میخواستم برم دکتر چون ترسیده بودم اوایل میگفتم نه چیزی نیس اما جمعه همین دیروز ترسیدم و خواستم برم اما بسته بودن تلفنی با یه خانم دکتری صحبت کردم گفت باید ازمایش بدی و فلان و بیسار و..

اهان اینم بگم باردار نیستم و اینو کامل مطمئنم

میدونید باید چکارکنم؟کسی تجربه داره؟دکتری میشناسید اینجا باشه؟تگش میکنید؟اگر اطلاعی هم ندارید دوستاتونو تگ کنید ک خیلی بهم کمک میکنید و من ممنونتون میشم..

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر باردار نیستی از استرس و فشار عصبیه

مطمئنید؟اخه ۷۰روز!..من این مدت بشدت تحت فشار بودم و اینو قبول دارم اما دراین حد عقب بیوفته یکم غیرعادی نیست؟

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

عزیزم حتما باید بری دکتر اگه یه هفته بود میگفتم دم کرده زعفرون بخور اما ۷۰ روز خیلیه

یه چیز دیگه 

عطاری یه دمنوش گیاهی دارن واسه اومدن پریود 

اونم امتحان کن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
مطمئنید؟اخه ۷۰روز!..من این مدت بشدت تحت فشار بودم و اینو قبول دارم اما دراین حد عقب بیوفته یکم غیرعا ...

اینطوری که نمیشه نظر داد باید ازمایش خون و سونوگرافی بدی هزار و یک دلیل برای تاخیر پریودی هس ممکنه مشکل هورمونی باشه