2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید دارم درد میکشم خانمها...

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست

آخی عزیزدلم

چقدر باوقاری که میگی راضی نیستم آقایون مشکلمو بخونن😍

من بهت پیشنهاد میکنم برو سایت نوبت اونجا سوالتو از پزشکای زنان بپرس معمولا تقریبا زود جواب میدن

اگه آنلاین میخوای نرم افزار لک لک رو نصب کن اونجا ماما هست جوابتو میدن

یا اسنپ دکتر استفاده کن

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کیست داری چیزی نیس برو‌ دکتر سونو میکنه ریز بود با قرص دفع میشه درشت بود با کورتاژ

وای ممنون بابت نظرت

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
آخی عزیزدلم چقدر باوقاری که میگی راضی نیستم آقایون مشکلمو بخونن😍 من بهت پیشنهاد میکنم برو سایت نو ...

خیلیییی ممنونم بابت نظر مفیدتون گلم🥺اخه اون سایتا برای اینکه چنددیقه با پزشک صحبت کنی باید کلی پول بدی🤦🏻‍♀️💔فردا حتما میرم دکتر باید پیگیری کنم

سلام . عقب افتادگی پریود خیلی شایع و عوامل مختلف تاثیر گذار هست باید پزشک زنان بری برا کیلنیک ها هزینه شون کمتر هست شاید عوامل عصبی زیاد بوده یا کیست داری .... فقط پیشنهاد میکنم زودتر بری چکاب و سونوگرافی شکم بری که زودتر هر مشکل باشه راه درمان پیش بری عرق نعنا و نبات برای تسکین درد شکم خوبه یا شیاف دیکلوفناک فعلا استفاده کن دردتون کمتر بشه 

سلام . عقب افتادگی پریود خیلی شایع و عوامل مختلف تاثیر گذار هست باید پزشک زنان بری برا کیلنیک ها هزی ...

مچکرم اره حتما باید برم..