2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 128 پست
استار دکتر اینده چیه تو بیو؟ مگه کنکور ندادی هنوز؟

نه☹امسالم که نمیتونم

کلا باید بیخیالش بشم تا چند سال دیگه☹

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی ...ده سال دیگه فک کن سه تاش.ن جمع بشن دورت سر یه سفره چه کیفی میکنی ،چه لذتایی،خدا رو شکر ...

من قوی نیستم😭😭😭

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
میدونم☹ولی سخته😫واقعا تو دوراهی گیر کردم همسرمم میگه هر تصمیمی بگیری من پشتتم☹

این تصمیمی هست که خودتون باید بگیرید 

از پست های تو همین تاپیک میشه فهمید چقدر به همه مسائل سطحی و بدون فکر نگاه میکنن 

شرایط مالی   و خانوادگی   کمک خانواده ها   اروزها و نقشه های خودت برای زندگی   همسرت   جسم و روح خودت  محیط زندگی تون و......

ایا همه مناسب برای ی زندگی آروم و بزرگ کردن ۳تا بجه هست؟

وقتی برای سفر و خوشگذرانی و تنهایی با همسرت میمونه 

بعر حال جوونید شبها بیدار و گریه بچه و خستگی از هم دورتون نمیکنه؟

نه☹امسالم که نمیتونم کلا باید بیخیالش بشم تا چند سال دیگه☹

خدا بزرکه و خدا داده و با هم بزرگ میشن فقط حرفه 

درست و حسابی فکر کنید میتونید یا نه؟

چند سال دیگه بخاطر درس نخوندن و ارزوهات افسرده نشی

مردا خیال میکنن میتونن طبیعی ولی میبینی کم میارن البته ن همشون

دقیقا👌🏻🙄☹

قوی میشی وضع مالی همسرت چجوره؟

امیدوارم🙏

خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه

گلم مبارکت باشه 

متولد ۸۲ ای؟

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
طبیعی بود جلوگیریتون

👌🏻☹مثلا