2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 128 پست
خب شما که هم خودت کم سن و سالی هم بچه کوچیک داری باید دقیق و کامل جلوگیری میکردی یا حداقل روز تخمک گ ...

😢😢😢خریت کردم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺میترسم از پسش بر نیام

تو میتونی چرا نتونی خودت رو دست کم نگیر 

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
عزیزم اگر واقعا شرایطش نداری سقط کن ...سقط رو برای همچین وقتایی گذاشتن ...یه عمل کاملا بیولوژیکی

😢😢آخه از یه طرف دلم نمیاد سقط کنم،از یه طرف نمیتونم نگهش دارم😫

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
استارتر؟؟ ما داریم بخاطر روحیه شما و حرفی که زدن باهاشون بحث میکنیمااا  شما خنده ت گرفت؟😂😂

الان فقط دلم به همین دلخوشی های کوچیک گرمه☹

مرسی که تو این وضعیت خندوندیم😅

مامان کوچولوی سربه هوا 

ی عده نگذاشتن من حرف بزنم پریدن بهم 

اما 

ی مادر باید سالم سرحال قوی و با روحیه خوب و شاداب باشه تا بچه های خوبی تربیت کنه 

شما هنوز بچه ای 

بهر حال ازدواج کردی و پیش اومده 

یکم به فکر خودت باش 

گاهی خودخواهی لازمه اگر همینجور پیش بری زود شکسته میشی 

اگر به فکز خودت باشی زندگی بهتری داری 

الان هم بشین با همسرت ی تصمیم عاقلانه بگیر

تو میتونی چرا نتونی خودت رو دست کم نگیر 

☹☹امیدوارم

😢😢آخه از یه طرف دلم نمیاد سقط کنم،از یه طرف نمیتونم نگهش دارم😫

عزیزم به خودت و زندگیت فک کن اگه می بینی از پسش نمی تونی بربیای سقط کن ...باور کن اون جنین هم ازت تشکر می کنه که وقتی شرایطش نداری به دنیاش نیاوردی ...گلم بچه آوردن که فقط زایمان کردن و حامله بودن نیست ...بچه توجه زیاد می خواد که برای شما خیلی سخته با وجود دوتا بچه که هردوشون زیر سن ۳ سال هستن ...تازه یکیشونم که می گی نوزاده ...قشنگ فک کن 

الان فقط دلم به همین دلخوشی های کوچیک گرمه☹

سلامت باشی ...ده سال دیگه فک کن سه تاش.ن جمع بشن دورت سر یه سفره چه کیفی میکنی ،چه لذتایی،خدا رو شکر کن و اینو بدون بچه هات یه مامان قوی میخوان 

مامان کوچولوی سربه هوا  ی عده نگذاشتن من حرف بزنم پریدن بهم  اما  ی مادر باید سالم ...

میدونم☹ولی سخته😫واقعا تو دوراهی گیر کردم

همسرمم میگه هر تصمیمی بگیری من پشتتم☹

😢😢😢خریت کردم

متاسفانه بله دقیقا 

حالا یا یکم بپر بپر کن بیفته یا سقط کن البته که خیلیا آرزوی نوزادو دارن 🙂

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن