2777
2789
عنوان

بتا بعد از كورتاژ

1972 بازدید | 25 پست

من ٢ ماه پيش كورتاژ كردم 

ماه پيش عادت ماهيانه شدم

الان بايد دوباره عادت بشم ، نشدم

بي بي گذاشتم مثبت شد، سونو واژينال انجام دادم چيزي مشاهده نشد

بتام ١٧٥٠ هستش

دكترم گفت تا ۳ ماه بتا بالاس و طبیعیه

میخواستم ببینم درسته؟

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت سقط قبلیت چی بود؟ ممکنه بازم باردار باشیا سونو دادی اندومترت چند بود زخامت دیواره رحم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
علت سقط قبلیت چی بود؟ ممکنه بازم باردار باشیا سونو دادی اندومترت چند بود زخامت دیواره رحم

نمیدونم چرا سقط شد بقایا موند کورتاژ شد 

ضخامت دیواره رحم ۸ هستش

نمیدونم چرا سقط شد بقایا موند کورتاژ شد  ضخامت دیواره رحم ۸ هستش

اوه مشکوک به بارداری هستی که 😐 ممکنه ۳ هفته اینات باشه چون ساکو ندیدن بخاطر این پرسیدم علت سقط قبلیت چی بوده چون ممکنه اینم همینطوری بشه

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اوه مشکوک به بارداری هستی که 😐 ممکنه ۳ هفته اینات باشه چون ساکو ندیدن بخاطر این پرسیدم علت سقط قبلی ...

قبلی ۸ هفته بود سقط شد 

دکتر گفت تا ۳ ماه بتا بالا نشون میده 

درست گفته ٫؟

نه هیچ کدوم  نمیدونستم باید چک کنم😔

خب حالا الان اگه پریودتم تاخیر داره باید یه سونوگرافی (ترجیحا واژینال) انجام بدی که حاملگی بررسی بشه. یا اینکه ۴۸ ساعت تا یه هفته بعد دوباره بتا بدی ببینی پایین اومده یا نه

خب حالا الان اگه پریودتم تاخیر داره باید یه سونوگرافی (ترجیحا واژینال) انجام بدی که حاملگی بررسی بشه ...

سونو واژینال انجام دادم هیچی مشاهده نشد