2777
2789

کلافم خیلی از دستش 

هر حرفی هم میزنم و احوالپرسی میکنم کوتاه جواب میده و دوباره سرش تو گوشیه. 

از خودمم متنفر شدم 

افسردگی دارم 

چقدر ما زنا باید التماس کنیم که شوهرمون عادی باشه باهامون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجورمرداموجوداتی هستن که عقل درک  توکله شون ندارن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بهترین کار اینه که یه کمسول بازی براش بخرید . چون بعدش دیگه گوشی به چشمش نمیاد . گوشی پر از فساده . ولی کنسول بازی اینجوری نیست . اگر قرا ه روزی ۵ ساعت سرش تو گوشی باشه بهتره روزی ۴ ساعت سرش تو بازی باشه و یه ساعت هم با گوشی کار کنه اون یه ساعت هم روز به روز کمتر میشه . به هر حال برای تو وقت نمیزاره ولی خیالت راحته که هرز نمیپره . 

شوهرمنم همش توی گوشی.عضویه گروه شده بازنها چت میکنه.دخترام میبینن.میگم زشته نمیفهمه.منم دیگه حوصله ندارم بهش بفهمونم.میگم توهمش باید سرت به کارگندی مشغول باشدحالا این باشه بدرک