2777
2789

بچه هااا.. دیدین تو فیلما مثلا دختره دوستاش بهش میگن عاشق شدی ولی خودش میگه برین بابا عشق چیه من که حسی بهش ندارم

من حس میکنم اینجوری شدم

چطور بفهمم یکیو دوس دارم یا نه

سردرگمم

مثلا پیگیرم دوس دارم بدونم با کسی هس یا ن

گاهی بهش فک میکنم که کجاست

به گذشتمون فک میکنم حتی چنبار تو مستی بهش زنگ زدم گریه کردم

ینی عاشقشم؟؟؟

قبلا دوسش داشتم قرار بود ازدواج کنیم اما من کارو خراب کردم اونم نتونس ببخشه

بعدشم تو رابطه رفتم ولی تا بحث ازدواج اومد وسط نتونسم و جدا شدم....

بچه ها بهم زنگ زد پریروز تپش قلب داشتم چن دقیقه اولش

ولی اگه عاشقشم چرا دوس ندارم برگرده ینی هیچ تلاشی نمیکنم چون اتفاقای تلخی بینمون افتاد و پرده ها دریده شد حتی منو با یه آقای دیگه که باهم بودیم دید منم خبر دارم با کسی هست و زنگ زد حالمو پرسید بعد یه سال و من فکرم خیلی درگیرشه

نظر شما چیه بنظرتون عاشق شدم

آره یا نه بگین دلایلتونم بگین فکرم خیلی مشغوله

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

چندسالتونه؟

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم عاشقت

جملت سوالی بود گلم؟

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
چندسالتونه؟

من تو 22 هستم ایشون 25

بله 

نمیدونم ... قبل اینکه رابطمون خراب شه بود الانو نمیدونم.. میگم داشت میومد خاستگاریم