خیلی ناراحت و عصبانیم نمیدونم باید الان تو این شرایط چه واکنش از خودم نشون بدم .. ما تو یه مجتمع زندگی میکنیم که طبقه پایین مادر شوهرم و دختراش و طبقه دوم برادر شوهرم و زن بچش ماهم طبقه بالا زندگی میکنیم .. همیشه هم سعی کردم روابطم باهاشون براساس احترام باشه به کسی بدی نکردم تا حالا و باکسی بدجنسی نکردم همیشه هم اونا رو خونواده خودم دونستم .. یه بچه دوقلو هم دارم که هر روز میبرمشون پایین با عمو و عمه هاشون بازی کنن ..عاشق شوهرم و بچه هام هستم .. شوهرم امروز عمل داره دیروز با پای خودش رفت بستری بشه قرار بود امروز قبل عمل تماس بگیره برم پیشش تا بعد عمل بمونم .. الان یهو خواهر شوهرم زنگ زده که ما رفتیم اونجاییم تو هم بمون پیش بچه هات ... آخه برای چی به جای من تصمیم میگیرید که من کنار شوهرم نباشم به چه حقی نادیده گرفتین همتون رفتین حتی خبر ندادن تعارف نکردن که داریم میریم میخوای بیای بامون برا خودشون بریدن دوختن رفتن اونجا .. اگه خیلی به فکر بچه ها هستن خب خودشون دوساعت میگرفتنشون من میرفتم بیمارستان..از طرفی شوهر من انقدر معذب میشه و اگه نیاز داشته باشه کسی کمکش کنه به کسی نمیگه من اگه پیشش باشم راحت تره تا بقیه ... شما جای من چه حسی دارید و چکار میکنید
بچه ها رو ببر بده مامانت نگه داره خودت برو بمون پیش شوهرت
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من زنگ زدم مامانم اومد پیش بچه خودم رفتم بیمارستان
بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون