2777
2789
عنوان

به جای من رفتن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 66 پست
تنها نفرستادم که دیروز با پای خودش رفت بستری شد قرار بود امروز قبل عمل بهم زنگ بزنه که برم پیشش  ...

خب نباید میزاشتی با پای خودش بره باید باهاش میرفتی، باید پیش پیش بچه هاتو میزاشتی برای اونا خودت میرفتی

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو دست بچه هاتو بگیر برو بیمارستان 

وقتی رسیدی زنگ بزن خواهرشوهرت بیاد تو حیاط بچه هاتو نگه داره خودتم برو پیش شوهرت 

اگه گف بمون زنگ بزن به خواهرشوهرت بگپ یا بچه ها برو خونه شوهرم گفته بمون

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
واقعا که همچین خواهرایی بدرد نخور و اصلا قابل احترام نیستن

همین برخورد رو داشتی که صلاح ندیدن پیش شوهرت باشی.

میخواستن اعصاب بنده خدا راحت باشه برا عمل.

منکه غریبه هستم باشما....زخم زبان وتندی شما رو از عمق قلبم دریافت کردم...بیچاره اونا که مجبورن تو ساختمونشون شما رو تحمل کنن.

من تاپیک رو ترک میکنم. چون برام قابل درک نیست

همین برخورد رو داشتی که صلاح ندیدن پیش شوهرت باشی. میخواستن اعصاب بنده خدا راحت باشه برا عمل. منکه ...

خداروشکر میکنم که تو خواهر شوهر من نیستی ‌‌‌‌و امیدوارم هیچوقت خواهر شوهر کسی نباشی چون بویی از انسانیت نبردی .. ضمنا یاد بگیر کسی رو که نمیشناسی الکی قضاوت نکن چون فقط خودتو تحقیر میکنی

واقعا که همچین خواهرایی بدرد نخور و اصلا قابل احترام نیستن

چقدر انسان نا سپاس و بی ادبی هستی. بچتو میگیرن منتم میذاری سرشون؟ اینو تو اون کله ات فرو کن که شوهرت اول پسر و برادر اونا بوده و هست. رابطه زناشویی خیلی سست تر از رابطه خواهر برادریه. 

معلومه اینقد حسودی نمیخوای خانواده شوهرت به پسرشون نزدیک بشن و میترسی. وقتی کس و کار نداری بچتو بهشون بسپری، برای خانواده شوهرت تعیین تکلیف نکن

خودمم متاهلم ولی زنهای خودخواه بی خاصیت مثل شمارو درک نمیکنم.

دوتا بچه اوردی بقیه پرستار بچه ات نیستن. دلت میخواست پرستار شوهرت بشی، جوجه کشی راه نمینداختی😑

بجا تشکرتونه

چقدر انسان نا سپاس و بی ادبی هستی. بچتو میگیرن منتم میذاری سرشون؟ اینو تو اون کله ات فرو کن که شوهرت ...

برات متاسفم موجود بی تربیت و کوته بینی هستی ..الحمدلله نه منتی سرکسی دارم نه توقعی از کسی دارم همیشه هم تو زندگیم ادم قوی بودم ..بی کس و کار هم نیستم الحمدلله بی کس و بی سروپا یه آدمی مثل تو که به آدمایی که نمیشناسه بیخودی توهین میکنه امیدوارم زودتر داغ مادرتو بچشی که دیگه پشت سرکسی که شرایطشو‌ نمیدونی گوه خوری اضافی نکنی  ... تواز اون آدمای حسودی هستی که تو زندگیت هیچوقت عشق و محبت و‌علاقه وجود نداشته و هرجا میری همه ازت بدشون میاد و متنفرن... خداروشکر خانواده شوهر من با اینکه ازشون گله گی دارم و ناراحتم اما مثل شما آدم بدی نیستن که بخوام ازشون متنفر بشم یا بدم بیاد اگرم ازشون الان ناراحتم و نمیدونم چکار باید بکنم به خاطر اینه که مثل خونواده ی خودم باهاشون رفتار میکنم و تعامل دارم و هیچوقت ب چشم خواهر یا مادر شوهر ندیدم اونا همیشه باهاشون مثل خواهر و مادرم رفتار کردم ..البته آدمایی مثل تو همیشه تو حسرت همچین روابطی میمونن و حسودی دیگرانو میکنن