2777
2789
عنوان

به جای من رفتن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 66 پست

جای تاپیک زدن پاشو دربست بگیر برو پیش همسرت 

من بودم می گفتم باشه ممنون بلافاصله میرفتم بیمارستان

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

اصلا ناراحتی نداشت 

به خیال خودشون بهتر بوده تو پیش بچه ها باشی چون بچه ها، بچه هستن و بیشتر به تو نیاز دارن 

دلت برای همسرت تنگ شده خیلی مودبانه و محترم بگو چند ساعت بچه‌ها رو یکی نگهداره منم بیام به همسرم سر بزنم می‌خوام ببینمش 

اونجا میتونی از همسرت بپرسی که میخواد تو بمونی یا برگردی 

اصلا جای ناراحتی نداشت فقط خواستن کمکی کرده باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اینکارو برای من بکنه، ازش ممنونم میشم. چقد عجیب غریبید! اونا قبل از تو خانوادش بودن چرا معذب بشه شوهرت؟! 

چرا ما از این شانسا نداریم یکی برامون از اینکارا بکنه😢

ببین من دوتا فکر میومد تو سرم یکی اینکه درسته شوهرته ولی بیمارستان محیطش تمیز نیست و فکر کن که پیش بچه هات باشی بهتره اونا هم وظیفه اشونه بزار کار کنند نه عزیز میشند نه چیزی عوص میشه مهم تن و بدن خودته 

و حرص نمیخوردم

و اینکه فوقش موقع مرخص شدنش قبلش لباس تمیز میبردم عدامم میپختم بچه هامو میزاشتم خونه مامانیم خاهریم جایی و میربتم بیمارستان

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من بودم همین الان بچه هام اگه کوچیکن میسپردم به یه ادم مطمعن مث مامانی کسی

بعدم میرفتم بیمارستان

و به اونا با کمال ادب میگفتم خودم اومدم فلانی هم بهش میگم ک زحمت کشیدید اومدید هستم شما میتونید برگردید خونه

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

به نظر من حتی به شوهرتم راجب این مسیله چیزی نگو یه جایی خودش رک و پوست کنده یه چیزی بهشون میگه من اولا خیلی میگفتم طرف اونارو میگرفت ولی بعد حتی به ضررمم بود هیچی نمیگفتم خودش جوابی میداد دهنم وامیموند

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
به هر حال شما قبلش برای اونا تصمیم گرفتی که بچه ها رو بدی نگه دارن،و حالا ناراحتی

من برا اونا تصمیم نگرفتم ولی اونا ادعا میکنن عاشق دوقلوهامون هستن و هر روز یکی دوساعت میبرنشون پس گرفتنشون برای اونا کاری نداره

بچه هات رو می‌سپردی ب مادرا خواهرت اسنپ بگیر برو،چیزی هم گفتن بگو ممنون از تصمیمی ک برای من گرفتین ،ولی خودم تصمیم دیگه داشتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.