2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر بودم الان اومدم خونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم چجوری میشه کمکم کنی چون من زود از یادم میره ک چ رفتاری داشته باشم عزیزم این چند مدتی ک نب ...

بچه رو نده بهشون با روی خوش البته... دوباره با بچه ات ارتباط بگیر باهاش بازی کن ... برای خودت برنامه بریز فقط هر کاری میکنی با روی خوش همین... صبور باش ببین داد و بیداد کردن راحته بهم زدن زندگی راحته... تو صبوری رو یاد بگیر ببین شوهرت چی دوست داره همون کارو انجام بده نه که ازش بپرسیا... فکر کن یک ماه باید سکوت کنی هیچی نگی و بهترین باشی... قسم میخورم نتیجه اش رو میبینی 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

بچه رو نده بهشون با روی خوش البته... دوباره با بچه ات ارتباط بگیر باهاش بازی کن ... برای خودت برنامه ...

چشم عزیزم فقط بچه رو نمیتونم بهشون ندم چون شوهرم خیلی حساسه رو خانوادش واینکه خود شوهرمم همش ب مادرش زنگ میزنه میگه بیا با پسرم حرف بزن یا اونا همش زنگ میزنن انگار دیگه بچم منو نمیخواد 😕

با کارات بهش ثابت کن دوستش داری زندگیت برات مهمه...یه جاهایی کوتاه بیا بعد کم کم درستش میکنی نگران ن ...

مرسی عزیزدلم واینکه شوهرم زیاد باهام حرف نمیزنه وقت موقعی ک کارش لنگ باشه 

چشم عزیزم فقط بچه رو نمیتونم بهشون ندم چون شوهرم خیلی حساسه رو خانوادش واینکه خود شوهرمم همش ب مادرش ...

نه هر بار بردنش توام برو... بهونه بیار بگو میخوام ببرمش حموم یا باید بخوابه کم کم کمش کن... ارتباط رو با شوهرت قوی کن هر طور که میتونی... بهش بگو این جدایی یه تلنگر بوده واسه جفتمون بیا قدر باهم بودنمون رو بیشتر بدونیم تو مرد زندگی منی خدا رو شکر میکنم که دارمت چقدر خوبه حامیه منو پسرمی حتما تو بهترین تصمیم رو میگیری برای زندگیمون... فقط یادت نره که نباید خراب کنی همه جیو با یه بی حوصله گی... همه زندگیا همینن

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

مرسی عزیزدلم واینکه شوهرم زیاد باهام حرف نمیزنه وقت موقعی ک کارش لنگ باشه  

اشکال نداره شما باهاش صحبت کن... داره میره سرکار ببوسش بگو منتظرتم زود بیا... یکم دلبری کن براش غذای مورد علاقه اش رو بزار براش... مثلا با مادرش صحبت کردی براش با اب و تاب تعریف کن بزار بدونه که برات قابل احتراما دوستشون داری... وانمود کن که داری ببین خیلی نگاهت مهم نکنه با نگاهت تنفر رو بهش نشون بدی

مرسی عزیزدلم ک برام وقت گذاشتی 

عزیزمی... نمیدونم چرا اینقدر درگیرت شدم... فقط سفت زندگیت رو بگیر نزار خراب بشه... 

اشکال نداره شما باهاش صحبت کن... داره میره سرکار ببوسش بگو منتظرتم زود بیا... یکم دلبری کن براش غذای ...

عزیزم من خیلی ازشون متنفرم ولی چشم انجام میدم البته اونا منو ب چشم ی متهم نگاع میکنن تو زندگیم با شوهرم خیلی مشکلات داشتم ک هردومون مقصر بودیم 

عزیزم من خیلی ازشون متنفرم ولی چشم انجام میدم البته اونا منو ب چشم ی متهم نگاع میکنن تو زندگیم با شو ...

میدونم بزار اون اینجوری فکر نکنه بریز تو دلت باهاشون خوب رفتار کن تحسینشون کن میفهمم خیلی سخته ها ولی الان مجبوری بعد که دوباره همه چی رو غلطک افتاد ازشون دوری میکنی... یکم حوصله به خرج بدی حله...

یه چیز دیگه ام بگم برم بخوابم ابدا راجع به اینکه مقصری حرف نزن اصلا نمیگم انکار کنیا نه... بحث رو به اون سمت نبر ازش حرف نزن... چون شوهرت در حال حاضر فکر میکنه بهت لطف کرده... خب قرار تو فقط خانومیت رو بهش نشون بدی همین... ببین من خودم زندگیم لبه پرتگاه بود خدا خواست نجاتش دادم بعد فکر که میکنم خکدم خیلی مقصر بودم خیلی الان چند ساله شوهرم بدون من هیچ کاری نمیکنه بهم میگه ملکه...