2777
2789

بچم خیلی ضعیفه کم وزن دنیا اومده دو وسیصد. الان ده روزه حس میکنم هیچ وزن نگرفته همش تخم مرغ و چلوگوشت با روغن زرد میخوردم هنوز خیلی شیر و خرما نخوردم چون نفاخ بوده یکسره بهش شیر میدم مایعات چای کمرنگ زیاد میخورم. شکم بچم زیاد کار میکنه ولی شکر خدا گریه و ناراحتی نداره و همش خوابه اینم بگم تا الان مدام آنتی بیوتیک میخوردم که شاید رو شیرم تاثیر داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبه سیخ میکشیدم میخوردم اب هویج شیرتوزیادمیکنه من باغذاهام کره یاروغن محلی میخوردم هرنیم ساعت به نی نی شیربده دخترمن ماشاا..اینقدتپل بود شیرم کم بود اما مقوی بود

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

عزیزم به این چیزا نیست که

بعضی بچه ها همینن نهایت کمکی خشک بده خودتا برا خوردن اذیت نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی چون بچه جلو چشم آدم خود آدم فک میکنه وزن نمیگیره نگردن نباش یه کاری نکن خودت وزنت بالا بره دیگه نتونی پایین بیاری مواد غذایی پروتئین دار بخور که وزن خودت کنترل بشه