2777
2789

و حتی نتونید بخاطرش تراپی درست برید و بفکر درمان باشید و فقط حسرت بخورید و کلا حیف بشه و فقط ضرر زده باشید فکر مرگ نمی‌کنید؟ 

نه

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

خوب بشی بعدش جبران میشه 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا دو کلمه قران بخونید والا ارامش پیدا می کنید

چه ربطی داره.  قران جایگاه و درجه خودش داره 

ولی وقتی دارو و علم درمان یه چیزی هست چرا نباید ازش استفاده کنیم؟ 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

وسواس از سودای زیاد مغزه .سودای مغز بیاد پایین مشکلت حل میشه ان شاءلله 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
وقتی یکی تو کله خودش دنبال مردن قرص بخوره که چی بشه؟

من وسواس شدید داشتم 6 ماه دارو مصرف کردم بعدش خیلی بهتر شد 

یه جاهایی قدرت بیماری انقدر زیاد می شه که کنترل شرایط از دستت در می ره!  باید با دارو قدرتش بیاری پایین تا بعد بتونی با قدرت اراده کنترلش کنی! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.