2777
2789

شوهرم دائم خونه مادرش بود تو یه ساختمونیم یعنی هر روزا 

روزی یکبارم نه کلا اونجا بود خونه خودمون انگار میومد مهمونی 

صبحانه میرفت ناهار میرفت شام میرفت گاهی اصلا نمیگفت چیزی پختی نپختی 

از سرکار برمیگشت یه راست میرفت اول اونجا 

تا بیکار میشد میرفت اونجا اصلا خونه نمی اومد از منم سزد شده بود انگار 

دیگه یه مدت بود بهونه می‌آورد شبا هم می‌خوابید گاهی اونحا 

طوری که هر روز دعوا داشتیم میگفتم حداقل وقت خواب و غذاتو خونه بمون من تنهایی دل میکنی میری اونجا 

تا اینکه یه چند روز پیش من برای یکی دو روز رفتم خونه مادرم 

از وقتی برگشتم شوهرم تا اونجا که خبر دارم خونه مادرش نرفته 

اصلا هم هیچی نمیگه و علائم قهر و دعوایی نمیبینم یا شاید به من نمیگن منم از ترسم نپرسیدم

غذا تو خونه میخوره گاهی سرکار صبحونه هارو یا بیدارم میکنه گاهی هم خسته باشم خودش یه چیزی آماده میکنه میخوره 

بعد شام که اگه خونه باشه یا با بچه بازی میکنه یا فیلم نگاه میکنه اصلا نمیره خونه اونا 

شبا هم باز یا خونه می‌خوابه گاهی هم سرکار می‌ترسه بچم نزاره بخوابه کولیک داره بعد نتونه بره سرکار 

حتی من رفتم خونه مادرش چیزی بگیرم تمام داروهاشو دادن آوردم خونه با وسایل شخصیش 

بنظرتون چیزی شده به من نمیگن

حرفشون شده شاید

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیاد بحث و دعوایی بینشون شده

ولی به نظرم از این فرصت استفاده کن تا میتونی خودتو پیش شوهرت عزیز کن ، بزار بفهمه خونه خودش بهتر از هر جای دیگه ای هست . تو خونه آرامش داشته باشه دیگه آشتی هم بکنن مثل قبل نمیره اونجا 

مبترسم بپرسم برای اینکه من نفهمم باز بره

نپرس اصلا 

حتی خودشم چیزی گفت دخالت نکن بگو ادم گاهی با خانوادش بحثش میشه انشالله که حل میشه اونا پدر مادرتن زیاد زحمتتو کشیدن  در همین حد   

لابد یکی آدم بوده سر لج یا انسانیت بهش گفته خونه زندگی داریی چرا انقدر اینجایی

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار