2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر بودم الان اومدم خونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 63 پست
بنظر من الان که همسرت لجه و تازه اومدی مظلوم نمایی کن تا حساسیتش کم شه ..چون الان فقط میخواد یه چیزی ...

اهوم البته میخواد تنهایی بره مسافرت الان شنیدم خیلی ناراحت شدم بخدا تو این چهارسال ی بار منو تا بیرون شهر نبرده الانم میخواد بره مسافرت داره با مادرش صبحت میکنه

اهوم البته میخواد تنهایی بره مسافرت الان شنیدم خیلی ناراحت شدم بخدا تو این چهارسال ی بار منو تا بیرو ...

بزار بره بزار یکم ازت دور شه به  زندگیش فکر کنه  به خودش بیاد تو هم از خدا بخواه تو این چندروز که میره سرعقل بیارتش و قدرتو بدونه دعا کن باخدا درد ودل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همچین مردی با این غرور و نمک نشناسی ک زنی ب این خوبی و بسازی داره لیاقت تورو نداره و هیچوقتم درست نمیشه. هرجفتتون چقد زود بچه دار شدی کاش میذاشتی چندین سال دیگ من سرسری تاپیکاتو خوندم ولی فهمیدم شوهرت درست بشو نیس چون از این مدل پسرا زیاد دیدم نمیگم هیچوقت درست بشو نیس ولی لاقل حالا حالا درست بشو نیس. حالا ازدواجتون سنتی بوده؟من با پیامک هایی ک شما دادین و اون اینجور گفت خیلی ناراحت شدم و اینک خودتون برگشیتین و اینجور رفتار کرده. 

سلام گلم حالا که برگشتی زندگیت رو بساز از اول شروع کن ببین شوهر الکی داره این جوری کم محلی میکنه این مدل مرداست اگه اون دوستت نداشت خانواده شوهرت به صد سال بهت زنگ نمیزدن که برگرد کاری بااین که خودت اومدی یا اومدن دنبالت ندارم ولی الان صبر کن بیاد سمتت بهونه دستش نده اما اگه مادر شوهرت بهت گفت برو با شوهر حرف بزن بگو نه خودش باید بیاد باهام حرف بزنه خودت رو بیشتر از این کوچیک نکن 

بعدم به شوهرت بگو من دوستت دارم و بااومدنم دوست داشتم رو ثابت کردم که میخوام زندگیم رو دوباره بسازم ببین گلم این بار با سیاست باش بعدم اگه رفت مسافرت هیچی نگو بزار بره تو بهش زنگ نزن اگه اون زنگ زدم با آرامش جوابش رو بده ولی بعد که آشتی کردیم ازش گله کن و بگو ازت توقع نداشتم بدون من و بچمون  بری مسافرت بهش بگو من میدونم تو بدون ما هیچ جابه خوش نمیگذره تعجب کردم بدون مارفتی بزار امیدوارم خوشبخت بشی

اره

به خدا خوشحال شدم الهی شکر. با سگ دهان به دهان نشو عزیزم. خودت تنها برو مشاور اونها راهکار بلدن چکار کنند. راستی دکتر به من گفت قرص اعصاب حل کن تو قهوه یا جوشانده بده بخوره. 

سلام گلم حالا که برگشتی زندگیت رو بساز از اول شروع کن ببین شوهر الکی داره این جوری کم محلی میکنه این ...

مرسی گلم حرفات خیلی خوبن عزیزم الان من چجوری شوهرمو رام خودم کنم واینکه از دیشیه بهم میگه بیا گوشی هامونو بفروشیم یعنی عجیب گیر داده چ کنم 

بنظرم همچین مردی با این غرور و نمک نشناسی ک زنی ب این خوبی و بسازی داره لیاقت تورو نداره و هیچوقتم د ...

فدات عزیزم دیگه چاره ایی نداشتم چون ابجیمم داشت برای باد دوم جدا میشد بخاطر بچم وخانوادم اومدم 

سلام عزیزم 

خوبی عزیزم... میگم واسه اخرین بار شانست رو امتحان کن خب... بشو یه زن کامل ملکه باش کاملا درست رفتار کن باور کن موفق میشی من احساس کردم شوهرت فقط کمبود داره همین درست میشه شک نکن... صبوری رو یاد بگیر.. ببین کارایی که باید انجام بدی رو خودت انجام بده نزار بهت بگه... همیشه باهاش با احترام رفتار کن کم کم یاد میگیره

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

اع تویی همونی ک شوهرت ۲۲ سالش بود

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خوبی عزیزم... میگم واسه اخرین بار شانست رو امتحان کن خب... بشو یه زن کامل ملکه باش کاملا درست رفتار ...

فدات عزیزم چجوری میشه کمکم کنی چون من زود از یادم میره ک چ رفتاری داشته باشم عزیزم این چند مدتی ک نبودم پسرم شدید وابسته مادرشوهرم شده و ازم دوری میکنه اوناهم همش میان دنبالش منم نمیتونم ن بگم چون دنبال بهونن بچم یک ونیم سالشه