2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست

چرا اینجوری میکنین بیچاره چیزی نگفت ک منظورش این نبود که همه خرج عروسی گردن پدرشوهرش باشه گفت کمکش کنم چخبرتونه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما وقیح نباش رعایت حال شوهرتو بکن عروسی نگیر  وظیفه شما دوتاست ک همو درک کنید  توی ا ...

ولی خدایی ادم نباید بچشو به حال خودش بذاره و اصلا ذره ای تو سختیا کمکش نکنه 

نامردیه

چرا مزخرف میگی ماهم داداشم خودش وسیله خرید خودش عروسی گرفت اما پولی که کادو دادن همه رو دادیم دادا ...

مگه قراره کادو هاشون هم بردارین؟😳

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
شما خوشی زده زیر دلت دنبال بهونه ای ارامشتو خراب کنی  وقتی شوهرت از لحاظ مالی انقد بالا هست ک ...

والا من‌خوشی نزده زیردلم منم اصرار ب عروسی ندارم تواین وضع اونا اصراردارن قضاوت بیجا درست نیتس

سطح توقعتون از آدمای اطراف رو بیارید پایین تا آرامش داشته باشید. اصلی ترین عامل زهر کردن بهترین روزای زندگی همین توقع زیاد داشتنه. چند سال بعد که پخته تر میشید میگید چقدر اشتباه کردم سر رفتار بقیه کام خودمو شوهرمو تلخ کردم. اصلا گاهی فکر کنید هیچ خانواده ای نیست و فقط خودتونید.

ازدواج یعنی مستقل شدن نه اینکه باز چشممون به دست بقیه باشه. 

هرکی هرکاری کرد دستش درد نکنه و لطف کرده. ولی وظیفه ای نیست. وظیفه همون بزرگ کردن و تر و خشک کردن از بچگی تا این سن بوده. قرار نیست یه عمر تاوان بدن بخاطر بچه دار شدن که!

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم من جهزیم کامله همه چیز برام خریدن خانوادم ولی وسایلی ک مرد باید میخربده رو خوده شوهرم خریده&nb ...

خب دیگ کامل نیست ک ی سری وسایل رو همسرت خریده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ی مادر اینجوری حرف میزنه؟

یه مادر ۴ سال پیش ک عروسیش بود شوهرش پول نداشت عروسی بگیره 

یه مادر تو عروسیش ست بدل انداخت 

یه مادر عروسیش مادر شوهر و پدرشوهرش نیومدن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هی میگن وظیفشون نیستت

وظیفه خانواده پسر فقط پس انداختنه همین ؟ 

پس غلط میکنن میرن خواستگاری قول میدن . خواهشا دهنشونو ببندن قول الکی ندن 

یه پسر بیست و چند ساله تا 24 سالگی که مشغول درس و سربازیه یه چهار 5 سال کار میکنه اونم همش صرف هزینه های ازدواجش بشه تازه از 30 سالگی از صفر شروع کنه؟ 

جاهاز و نمیدونم مریضی و نگهداری بعد از زایمان و سیسمونی وظیفه خانواده دختره ولی خانواده ی پسر وظیفه نداره؟ ببخشید چرا بچه میارین نمیتونین یه عروسی براش بگیرین ؟ 

همه ی بدبختیا واسه دختر و خانوادشه بخدا 

بعد اینجا تاپیک میزنن چیکار کنم بچم پسر بشه واسه همینه . راحتن دیگه 

شوهر منم خودش عروسی گرفت  خودش طلا خربد خودش وسیله خونه گرفت  خودش خونه گرفت  دری ...

عزیزم فک کردی چرا پسردار میشن خوشحال میشن واسه همین چیزاس دیگه ....دختر خرج داره 😏 ....الهی بمیرم برای قشر زن و خانواده عروس ...تازه مااصفهانیا سیسمونی هم با پدر عروسه ....بچه واسه ی قوم دیگس ی خانواده دیگه باید بدبختیشو بکشن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
چرا فک میکنی وظیفشون نیست؟ پس خانواده منم‌وظیفه جهیزیه خریدن برای منو ندارن پس اگ اینجورخ

خب شما شاغل نیستی بجاش پدرت لطف کرده داده

وگرنه پول داشتی خودت جهیزیه میخریدی پسرم عروسی و طلا و ...

خوشبخت بشین از بابت این همه خرجی که گفتین تنهایی به دوش کشیدن پرسیدم    

قربونت

اون موقع ها حقوق شوهرم خیلی کم بود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤