الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از نظرتون🌹ناراحتی داره چون پسراولشونه نمیگمکل هزینه رو اما کمک کردن خوبه
خواهرم من پسرم این اول هر کامنت میگم تا اشتباه نگیرن منو اول اینکه ما هیج کدوم طلب کار از کسی نیستیم واجباری هم در کارنیست،خانواده اوناباید خودشون متوجه شَن البته اگه در توانشون هست اگه نیست که هیچی واحترام هم رو باید حفظ کنیم اگه بخوای بااین دید نگاه کنی قطعا به مشکل برمیخوری،انشالله همه چی دُرست میشه..موفق باشی
در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
مرسی از نظرتون🌹ناراحتی داره چون پسراولشونه نمیگمکل هزینه رو اما کمک کردن خوبه
بابا تو توقع خیلی زیاد
پس من چی بگم که عشقم واس بابای میلیاردش پول و پس اندهزش و زمینش و ماشینش که۵۵۰میلیون میشد ۷سال پیش داد برا درمان بابا که تو کما بود و بعد ۶ماه خوب صد حتی عشقم از کارش اخراج کردن الان فقط زمینش۵ ۶ میلیارد پولش بابا ک خوب شد گفت جهنم خواستی خرج نکنی.
الان عشقم ن پول داره ن کار ن هیچی تک پسر ی ادم خر پول سر همین خواستگاری هم نمیتونه بیاد😖😖😖توقع نداشته باش تو جای من بودی میرفتی بابای طرف میکشتی والا